Elegem van abból, hogy mindig felvillan a remény, hogy terhes vagyok, minden tünet jelentkezik és mindig menszi napján megjön, miért nem jön nekem össze soha semmi?
Ne keress magadon tüneteket, mert sima pms is lehet, ami ugye be is igazolódik azzal, hogy megjön. Az "igazi" terhestünetek (már akinek van), csak később kezdődnek, nem a nemvárt előtt napokkal, ezt jó lenne elfogadni, hiába írnak itt az emberek mindenfélét; egyesek szerint még a hasmenés is babára utalhat...
Mióta próbálkoztok? Orvosnál voltatok mindketten?
Nem kéne minden "tünetet" terhesjelnek gondolni. Szerintem olvasgass át néhány biológia tankönyvet, terhességről szóló könyveket, felvilágosító füzeteket a női test működéséről... lehetőleg még azelőtt, hogy tényleg teherbe esel, mert így nagy bajban leszel.
Ha pedig pluszban még ilyen gondolataid is vannak, hogy neked SOHA SEMMI nem jön össze, akkor egy pszichológust sem ártana felkeresni. Nem jó ötlet labilis idegállapotban gyereket vállalni.
Én is minden rosszindulat nélkül mondom, hogy ezeket a tüneteket te beszéled be magadnak, felnagyítod őket, annyira szeretnéd.
Fejben kellene ezt rendbe rakni, kicsit el kellene engedni, mert nem tesz jót hogy ennyire rá vagy erre görcsölve.
Foglald le magad, ne az legyen a nagy életcél hogy szülsz.
Köszönöm a kommenteket. Már két éve próbálkozunk, orvosnál még nem voltunk. Szeretnénk gyereket, igaz eddig sosem figyeltem magamon peteérési tüneteket, mert egy darabig eléggé össze vissza jött meg. De már több hónapja pontos időben megjön, ezért még egy applikációt is letöltöttem ezzel kapcsolatban, ahol fel lehet jegyezni a dolgokat.
Most hogy megjött, azt mondtam oké, akkor ami most jön hónap jegyzetelni fogok mindent, együttléteket, folyást, aztán lesz ami lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!