Terhes lehetek? Holnapra nem varom, tunetmentes vagyok.
Holnapra NEM VAROM!!
Tuneteim: Nincsenek.abszolut semmi.mensi elott szokott mar fajni a mellem borzasztoan.Ovu utantol teljesen mensi 3.napjaig..de valami brutalis mellfajtalmaim szoktak lenni.Ami most nincs,meg egy picit sem. 1hete volt hogy a jobb petefeszkem szurkalt..a mehemet meg mintha ereztem volna..:D tudjatok hogy ertem..
Mensi elott 3nappal szokott kezdodni vizes folyas es akkor mindig tudom hogy nem sikerult.Viszont egyaltalan nincs semmi.szaraz az egesz fehernemum..
amiket eszre vettem hogy ugye nem fajnak a melleim egy apronyit sem,csak nagyok (de mensi elott is megduzzad)
folyotonos sovargas csokolade fagylalt irant.es narancsle irant.Tudni kell rolam hogy utalom a narancsot..furi.
Szerintetek?van valaki aki meg holnapra nem varja?izguljunk egyut lanyokkk :))
Az is lehet, hogy késni fog és később jönnek a pms tünetek is.
Egyébként a pms tünetek is ciklusról ciklusra változhatnak.
Jól mondják előttem: még ne éld bele magad.
Én péntekre nem várom, de már tegnap este halvány pozit teszteltem, mert már éreztem, hogy mi lehet.
Éreztem a méhem, szurkált a hüvelyembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!