Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek? Holnapra nem...

Terhes lehetek? Holnapra nem varom, tunetmentes vagyok.

Figyelt kérdés

Holnapra NEM VAROM!!

Tuneteim: Nincsenek.abszolut semmi.mensi elott szokott mar fajni a mellem borzasztoan.Ovu utantol teljesen mensi 3.napjaig..de valami brutalis mellfajtalmaim szoktak lenni.Ami most nincs,meg egy picit sem. 1hete volt hogy a jobb petefeszkem szurkalt..a mehemet meg mintha ereztem volna..:D tudjatok hogy ertem..

Mensi elott 3nappal szokott kezdodni vizes folyas es akkor mindig tudom hogy nem sikerult.Viszont egyaltalan nincs semmi.szaraz az egesz fehernemum..

amiket eszre vettem hogy ugye nem fajnak a melleim egy apronyit sem,csak nagyok (de mensi elott is megduzzad)

folyotonos sovargas csokolade fagylalt irant.es narancsle irant.Tudni kell rolam hogy utalom a narancsot..furi.

Szerintetek?van valaki aki meg holnapra nem varja?izguljunk egyut lanyokkk :))

2018. júl. 17. 15:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen korán nem lehetsz kívánós. Ne csináld magadnak a tüneteket, mert csak csalódás lesz a vége.
2018. júl. 17. 15:40
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha terhes is vagy 4 hetesen nem lehetsz kívánós. Ettől függetlenül lehetsz terhes, de ez nem annak a jele.
2018. júl. 17. 15:56
 3/17 A kérdező kommentje:
elso:miaz hogy csinalom?tuneteket NEM igazan tudom hogyan kellene csinalni..
2018. júl. 17. 16:20
 4/17 anonim ***** válasza:
Nem izgulni kell,hanem 3-4 nap késés után majd tesztet csinálni.
2018. júl. 17. 16:24
 5/17 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy késni fog és később jönnek a pms tünetek is.

Egyébként a pms tünetek is ciklusról ciklusra változhatnak.

Jól mondják előttem: még ne éld bele magad.

2018. júl. 17. 16:24
 6/17 A kérdező kommentje:
Ez a vicc,hogy nekem ilyenkor mar javaban vannak tuneteim hogy nemsoka megjon.hasfajas szekrekedes mellfeszules minden ..nagyon "elba*ott" szoktam lenni ilyenkor.most meg teljesen mensi tunet mentes..amugy orulok mert megha nincs is baba akkor sem faj a mellem tudok aludni hason :D
2018. júl. 17. 16:38
 7/17 anonim ***** válasza:
42%

Én péntekre nem várom, de már tegnap este halvány pozit teszteltem, mert már éreztem, hogy mi lehet.

Éreztem a méhem, szurkált a hüvelyembe.

2018. júl. 17. 16:47
 8/17 anonim ***** válasza:
41%
En mikor terhes lettem, az elmarado mensim elott 1 hettel mar voltak tuneteim, es en is a narancslet kivantam, megittam napi 1 litert mindenkeppen, es fel se tunt akkor, hogy attol van, mert nem terveztuk, tehat nem figyelgettem a tuneteket. Az elmarado mensim utan csak felerosodtek ezek a tunetek.
2018. júl. 17. 16:50
 9/17 A kérdező kommentje:
Jaj de orulok nektek lanyok :) orulok a pozi tesztednek gratulalok nagyon !!
2018. júl. 17. 17:03
 10/17 A kérdező kommentje:
Nekem mult heten volt olyan szurkalas hogy a huvelyemig is ereztem...
2018. júl. 17. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!