Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek? Holnapra nem...

Terhes lehetek? Holnapra nem varom, tunetmentes vagyok.

Figyelt kérdés

Holnapra NEM VAROM!!

Tuneteim: Nincsenek.abszolut semmi.mensi elott szokott mar fajni a mellem borzasztoan.Ovu utantol teljesen mensi 3.napjaig..de valami brutalis mellfajtalmaim szoktak lenni.Ami most nincs,meg egy picit sem. 1hete volt hogy a jobb petefeszkem szurkalt..a mehemet meg mintha ereztem volna..:D tudjatok hogy ertem..

Mensi elott 3nappal szokott kezdodni vizes folyas es akkor mindig tudom hogy nem sikerult.Viszont egyaltalan nincs semmi.szaraz az egesz fehernemum..

amiket eszre vettem hogy ugye nem fajnak a melleim egy apronyit sem,csak nagyok (de mensi elott is megduzzad)

folyotonos sovargas csokolade fagylalt irant.es narancsle irant.Tudni kell rolam hogy utalom a narancsot..furi.

Szerintetek?van valaki aki meg holnapra nem varja?izguljunk egyut lanyokkk :))

2018. júl. 17. 15:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%
Mióta tervezitek? Mennyi idős vagy? :)
2018. júl. 17. 17:28
 12/17 A kérdező kommentje:
nem olyan regota :)) 3-4honapja :) ugy vagyunk vele hogy mar johet a kis csoppseg de ha nem az sem baj majd jon mikor jonni akar ;) fiatalok vagyunk meg :)
2018. júl. 17. 19:08
 13/17 A kérdező kommentje:

joreggelt lanyok :)

Nem jott meg,remelem nem is fog kerlek szoritsatok :)

ha minden oke 5nap mulva tesztelek a biztonsag kedveert varok 5napot hogy nehogy negativ legyen es csak kesobb mutatna ki :)

2018. júl. 18. 06:38
 14/17 anonim ***** válasza:

Szurkolok!!!!! ☺️☺️☺️

Szurkolj nekem is! ;)

2018. júl. 18. 15:54
 15/17 A kérdező kommentje:
Szurkolok.nekem mar 3napja kesik..hetfon kellett volna megjojjon mert rosszul szamoltam..tegnapi tesztem negativ lett bar varok meg hetfoig ha nek jon meg akkor dokihoz megyek
2018. júl. 19. 07:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem még nem kesik, de mar 3 halvanyat teszteltem
2018. júl. 19. 09:07
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem mindenki teste egyforma,de rborzasztoan gratulalok kedves utolso.Jo babavarast :)
2018. júl. 19. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!