Hormoneredmények értelmezésében segítene valaki?
A referenciatartományokba minden eredményem belefér, de nem tudom, teherbe esés szempontjából van-e jelentősége ezen belüli eltérésnek. Ezek a ciklus 3. napjának eredményei, a 21. naposra még várok, azután megyek csak vissza orvoshoz, de addig is ezen jár az agyam...
Albumin 46,0 g/L
TSH 3,040 mIU/l
FSH 6,7 IU/L
LH 5,3 IU/L
Prolaktin 418,0 mIU/l
Ösztradiol 207,2 pmol/l
SHBG 85,1 nmol/l
Tesztoszteron 0,890 nmol/l
DHEA-S 4,19 umol/l
Azt látom, hogy a TSH-m a babatervezéshez nem a legjobb, ezzel kezelnek is, legutóbb sikerült is levinni 1,5 alá, nem tudom, most mi történhetett, mitől romlott ennyire, fél év alatt, hiszen szedem a gyógyszert. A prolaktinom is magasnak tűnik...
A pajzsmirigyproblémámról régóta tudok, igazából azon aggódtam, nehogy korai petefészek-kimerólésről legyen szó, 34 éves vagyok, és egy éve próbálkozunk. De az eredmények szerint ilyenről nincs szó, igaz? Úgy tudom, akkor magasabb lenne az FSH. AMH eredményére még várok, de ha az FSH jó, akkor nagy baj nem lehet, ugye? Köszi előre is
Magas a TSH, lehet hogy már nem hat a gyógyszer. Ezzel menj el dokihoz.
Progeszteront nem néztek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!