Milyenek ezek a 3. napi hormoneredmények?

Figyelt kérdés

PCOS/IR-es vagyok, 1 éve tartom a 3-as kezelést.

TSH: 0.99 uIU/ml

Tesztoszteron: 79,32 ng/dl

Progeszteron: 0,20 ng/ml

Prolactin: 6,92 ng/ml

FSH: 5,32 U/I

LH: 32,85 mU/mL

Estradiol: 118,0 pg/ml

Cortisol: 11,80 ug/dl

FSH/LH hányados: 0,16

A tesztoszteron magas, meg a progeszteron kicsit alacsony. De a doki nem mondta, hogy az FSH/LH arány rossz, pedig úgy tudom nem szabad nagy eltérésnek lenni közte.

2015. febr. 26. 17:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

A TSH-nak 1-1.5 kell lennie ahhoz,hogy valaki teherbe tudjon esni.A tiéd kb. 1,szóval az jó.

Az LH/FSH arány valóban nagyon rossz,PCO-nál van az,hogy magasabb az LH,és írod is,hogy neked az van.

A többihez nem tudok hozzászólni.

Nekem volt laparoszkópiám,amikor a petefészkekről leégették a cisztákat,azóta van peteérésem.Igaz,nem volt azóta hormonsor :)

Nálad nem merült fel a laparoszkópia?

Mik a további terveitek?

És mit mondott a doki amúgy azon kívül,hogy milyenek az eredmények?

2015. márc. 27. 19:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszoltál. Nekem van peteérésem, igaz csak 2 havonta, mert 2 havonta menstruálok. 3-as kezelést kell tartanom egyenlőre, másról még nem volt szó.
2015. márc. 28. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!