Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szerintetek jók ezek a hormone...

Szerintetek jók ezek a hormoneredmények a teherbeeséshez?

Figyelt kérdés

TSH: 0,88

Prolactin: 569 uIU/ml ez picit magasabb: 102-496

FSH: 6,13 mIU/ml

LH: 6,01 mIU/ml

Ösztradiol: 631,2 Pmol/l

46-631,2

2013. okt. 4. 12:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Orvosi diploma nélkül senki nem adhat erre korrekt választ, csak tippelgethet saját tapasztalatai alapján, amivel nem leszel előrébb. Van, akinek 1-2 emelkedés is már gond, van akinek 10-20 sem, mert máshonnan indult. Én úgy gondolom, attól, hogy megszavaztatod a gyakorin, nem fogsz választ kapni a kérdésre, mert ehhez több kell, mint néhány szám. Anamnézis, teljes kép, szaktudás és tapasztalat.
2013. okt. 4. 12:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Bármit is válaszol itt bárki, csak az orvosra hallgass, kérdezd meg tőle és máris meglesz a korrekt válasz. Ezek nem annyira egyszerű dolgok, hogy a laikusok meg tudják ítélni.
2013. okt. 4. 13:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a magas prolaktinra kel gyogyi. Nekem legalábis kellett, 4 hónap után teherbe is estem. Igaz, a baba nem maradt meg, de gyógyszer nélkül hiába próbálkoztunk 2 évig.
2013. okt. 6. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!