Méhpempőből melyik a legjobb teherbeeséshez? És hol lehet kapni, van gyógyszertárba vagy a Rossmannba?
Mi próbálkoztunk méhpempővel, teákkal, Jónás naptár, ovu tesztel, gyertya vagy fejen állás minden megvolt (már nem tudom felsorolni, de azt sem mi pénzt öltünk már bele)...Sajnos nem sikerült a baba. Végül kiderült h, petevezeték elzáródás a sikertelenség oka! Nagyon megbántam, h nem mentem hamarabb orvoshoz :( próbáltam már én is mindenfélét, tippet, trükköt,módszert...Nem is anyagi okokból sajnálom, hanem a sokkal inkább az elvesztegetett időt...Ez az első hónap a beavatkozás óta, nah majd meglátjuk mi lesz :D
Én ezt javaslom Neked is járj utána miért nem sikerül a Pici :) És NEM vagyok a méhpempő ellen!!!! Szeretnek támadni a válaszolók (nem is értem miért, nem mindenkinek ugyan az a jó) , csupán a saját tapasztalataimat írtam le
Ám, mihamarabbi babásodást kívánok Kedves Kérdező :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!