Mit gondoltok ezek jó értékek? Kisbabát szeretnénk. FSH:4,52. LH: 7,80 Ösztradiol:677 Progeszteron:1,60 Prolactin: 274, 00 Cikkus 21. Napján voltam.
Peteérést nézték? Mármint nálam úgy volt, hogy megjott, elmentem szépen vérvetelre a 3.nap
Utana a 13.nap mentem ultrahangra. Nézte a peteérést. Utána 15.nap is. 17.nap is. (akkor már nagy pete volt) 19. Nap is. Akkor már megvolt ovuláció. 18. naphoz képest 7 nappal (25.nap) megint vérvétel és akkor nekem is ilyen 7 körüli volt a progeszteron ami alacsony. (Ezert.. Kaptam utrot kov. ciklusban peteérés utan, és most egy éves az "eredmény" <3)
Véleményem szerint most kb ott vagy, h alacsony a progeszteronod ha valóban volt ovud és a 14.nap volt. Ha neked is később volt lehet semmi bajod. De sajnos az is lehet, h peteeresed se volt.
1# amúgy nem 21.napon kéne menni, hanem 7. Max 9.dpon
Mivel a nok nagy részének nem is 28-29naposak a ciklusai.
En a 21.napon hiaba mentem volna. Az volt a 3.dpo
Legyen igazam! Sztem az neked jó lesz. Nyilván ez tipp. Viszont, akit ismerek és alacsony az AMHja annak sokkal magasabb volt az Lh és FSHja. Pont amiatt mert már klimax kozeliek vtak. (nem korban, hanem sajna amugy)
Esetleg sokaknak PM vagy IR miatti a meddőség. Ezeket nézték?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!