Kinek mennyi idő kellett mire teherbe esik? /Többi lent/
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy aki tervezett gyereket, mennyi idő kellett a teherbeeséshez? Viszonylag hamar összejött?
Lehet hülye kérdésnek tűnik, mi 3 hónapja próbálkozunk párommal, ami ahhoz képest nem sok idő, de rengeteg lányt ismerek, akiknek csak egy egyéjszakásból is összejött így kezdek megijedni.
Párommal napi 2-3x, ovulációra odafigyelve, de nem rágörcsölve a gyerekre, mint már írtam 3 hönapja próbálkozunk, volt hogy késett 5 napot a mensim, hányingerrel kísérve, mire gyanakodni kezdtem másnapra megjött.
Egyébként endometriozis gyanúja áll fenn nálam, és a hamarosan megjövő mensim után orvoshoz készülök.
Valaki akinek esetleg ez befolyásolta?
Az elsö olyan hónapban sikerült, amikor nem védeleztünk, mi is a 2-3 naponta módszert használtuk és egyáltalán nem figyeltem a peteérést. Úgy gondoltam azzal majd csak azzal foglallozom, ha sokáig nem sikerül. Egyébként teljesen szabályos ciklus mellett így utólag látom, hogy az általam vélt peteéréshez képest 5 nappal késöbb fogant, szóval...
Én úgy tudom, hogy egy egészséges párnak egy ciklusbam 25% esélye van a teherbeesésre és, hogy egy év sikertéen próbálkozás után ajánlott orvoshoz fordulni. Régebben egyébként 2 évet mondtak.
Napi 2-3x alkalom nem feltétlen a babaprojekten alapszik:DD ;)
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Gratulálok mindenkinek a kisbabakhoz😇
Remélem mihamarabb én is kismamanak mondhatom majd magam 😇
Egyébként nem szedtem semmilyen tablettat, meg semmi ilyesmi. 🙄
Ragorcsolni sem gorcsolunk mi ra, csak azért mégis nagyon örülnénk neki.
Szia!
9 éve vagyunk együtt,idén nyárra lettek meg a feltételek a babához. Kiszámoltam,mikor van peteérés,egyszeri próbálkozásra rögtön terhes lettem(júniusban),előtte pedig egyszer sem,vigyáztunk.
De ne aggódj,én is úgy tudom,hogy ez nagyon-nagyon ritka,hogy valaki rögtön terhes lesz,általában több hónapot hallok én is másoktól.
Remélem,minden rendben lesz nálatok is és sikerülni fog a baba.
Nálunk meg sajnos 3 éve és 3 hónapja és semmi eredmény. Vannak még vizsgálatok, de párom sperma eredménye nagyon jó. A gond az, hogyha az egészre rá gondolok szabályosan sikoltozni tudnék, mert annyira esélytelennek találom. Már kezd párom is aggódni, mivel mindketten elmúltunk 35 és most már mindketten nagyon várjuk a babát. Ő már arról beszél, hogy mi lenne, ha ikrek lennének, annak is nagyon örülne.
Ennyi idő elteltével még semmi okod az aggodalomra! BECSÜLÖM akik 6 év után ép elmével képesek baba fogamtatásra, és nem őrültek ebbe bele!
Ne haragudj 10 es valaszolo de honnan veszed hogy most sikerult? Ma pobt egy hete hogy kesik nekem
De nem merek tesztelni mert mar vokt igy hogy kesett 1 hetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!