Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 2 hónapja próbálkozunk a...

2 hónapja próbálkozunk a párommal, de még mindig nem sikerült teherbe esnem, írnátok praktikákat, amivel növelhetjük a teherbeesès esélyét?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnénk egy közös babát, de még egyenlőre nem szeretnék orvoshoz fordulni.

Szoktak terhesség előtt a hölgyek inni-enni valamilyen készítményt, valamilyen teát-gyümölcsöt, akármit ?

Vagy valami bevált szex póz, ami hatásos ?

2018. júl. 20. 18:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

"Egyik ismerősöm minden szex után rohant a zuhanyzoba hogy kimossa magat...es csodalkozott hogy 1 evig nem jott ossze nekik a baba..."

Ennyire buta emberek válaszolnak itt, ez hihetetlen! Mióta szolgál a terhesség megelőzésére az, hogy valaki kimossa magát? Ahogyan az, hogy kimossa magát, semmiféle hátrányt nem jelent egy esetleges teherbeesésnél!

Vajon ezek a roppant okos emberek tudják-e, hogy a sperma hány km/h-val távozik a pasikájukból? És, hogy mire odaszalad a zuhanyhoz "kimosni" magát, az az egyetlen sperma már olyan helyen van, ahonnan nem lehet kimosni?

Kész, és ezek fognak gyereket nevelni!

2018. júl. 21. 16:03
 22/24 anonim válasza:
0%
Nagyon sajnállak, hogy ilyen válaszokat kapsz,mikor csak annyit kérdeztél, hogy mi segíthet hogy terhes legyel.Elmondom a sok okosnak hogy vannak praktikák,képzeljétek el például hogy kiszámolod a petéd érését és szedsz külön féle teehes vi5aminokat.Tudom milyen érzés mikor ez a legnagyobb vágyad és nem jön,mi fél éve probálkozunk.Nagyon sok erőt és kitartást kivánok és utána egy gyönyörű,egészséges gyermeket.
2018. júl. 23. 13:40
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Én nem sajnálom a kérdezőt! Ha úgy gondolja, hogy a kérdése a teherbeesési problémákhoz tartozik, akkor gratulálok neki!
2018. júl. 23. 15:38
 24/24 anonim ***** válasza:
Palástfű, cickafark tea. Keress rá mert én sajnos nem tudom melyiket hogyan és mikor (ciklus első vagy második felében vagy mindegy mikor) kell inni, de tudom hogy jótékony hatással van a megtermékenyülésre
2018. júl. 24. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!