Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 2 hónapja próbálkozunk a...

2 hónapja próbálkozunk a párommal, de még mindig nem sikerült teherbe esnem, írnátok praktikákat, amivel növelhetjük a teherbeesès esélyét?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnénk egy közös babát, de még egyenlőre nem szeretnék orvoshoz fordulni.

Szoktak terhesség előtt a hölgyek inni-enni valamilyen készítményt, valamilyen teát-gyümölcsöt, akármit ?

Vagy valami bevált szex póz, ami hatásos ?

2018. júl. 20. 18:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
74%
8. Azzal növelheti az esélyt, ha hülye kérdések kiírása helyett a pasija fa..án liftezik fel-le.
2018. júl. 20. 18:43
 12/24 anonim ***** válasza:
15%

Ezért tart itt ez a világ ahol tart...

Szerintem normálisan is lehet válaszolni neki. Vannak itt az oldalon tényleg nagyon "beteg" es idiota kerdesek, de ez pont nem az a kategória.

2018. júl. 20. 18:50
 13/24 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem szép dolog lehurrogni engem vagy egymást !

Nem estem kétségbe, sőt... De minden vágyunk egy baba, és nyilván azt szeretném, hogy minnél előbb sikerüljön és ne legyen semmi probléma, de egyszerre izgalommal, boldogsággal és némi félelemmel tölt el időnként a várakozás, ami azt gondolom teljesen érthető, és biztos vagyok benne, hogy sokan mennek/mentek ezen keresztül.

Mint nők, édesanyák, nektek kéne a legjobban megérteni engem és a kérdésem, ezért arra kérek mindenkit, hogy aki nem tud mások felé kellő empátiával lenni, az ne fűzzön kommentet a kérdésemhez, mert nem megsérteni akarok bárkit is, de egy kicsit zavaró ez a fajta negatív és lenéző kommunikáció, amit felém-egymás iránt mutattok.

Sajnálom mindazokat, akiknek nehezen jött össze a baba, de csak reménykedem, hogy nekünk ez nem lesz ilyen nehéz menet.

Boldog babavárást és zökkenőmentesen tervezést mindenkinek !

2018. júl. 20. 18:52
 14/24 Micur34 válasza:
100%
Mi egy évig próbálkoztun kés bő egy év után lepett meg minket a Kislányunk. Vegyél ovulációs tesztet, segíthet. Ne aggódj 2 hónap az bolhafingnyi idő. :)
2018. júl. 20. 19:05
 15/24 anonim ***** válasza:
87%

Nincs recept: termények időben legyetek együtt két naponta! Semmi hókusz-pókusz nem kell! Ha egészségesek vagytok 1 éven belül jönni fog a baba!

Ami pedig a rástresszelést illeti: ne így legyen, de még néhány hónap sikertelenség után úgyis belátod, hogy el kell engedned a témát, mert belebolondulsz! Van amire nem lehetünk hatással! :)

/Egy 8 hónapja próbálkozó/

2018. júl. 20. 20:44
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Két hónap miatt tényleg ne aggódj. Elhiszem, hogy várjátok. De egyszerűen csak éld az életed, szexeljetek mikor jól esik (nyilván az a legjobb ha ez ovu közelében történik) és ennyi.

Ne járjon ezen túl sokat a fejed. Szex után, mensi előtt, mert így kezdődik a rágörcsölés.

A 4-es válasz nettó hülyeség ne foglalkozz vele.

A helyzet az, hogy egészséges párok megfelelő időben történő együttlét esetén is csak 20-25% az esély a teherbeesésre egy ciklusban. Amit be kellet, hogy ez azért kevés. És utána jön a többi nehézség, ha bármi hiba csúszik bele akkor lehet még a pozitív teszt előtt távozik az egyébként megtermékenyített petesejt.

Egészségesen élni fontos! De valójában a teherbeesést nem mindig befolyásolja.

De ennyit akár meg is tehetsz, illetve ajánlották az LH teszteket. Azt is érdemes lehet használni.

De szerintem ennél többet egyelőre nem kell tenni.

2018. júl. 20. 21:58
 17/24 anonim ***** válasza:
9%

4es vagyok miert lenne hülyeség? Egyik ismerősöm minden szex után rohant a zuhanyzoba hogy kimossa magat...es csodalkozott hogy 1 evig nem jott ossze nekik a baba...

A terhesvitamin sem hulyeseg szerintem. Nekunk bevaltak ezek ;)

2018. júl. 21. 11:16
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindig allva csinalnatok es utana 20 percig ugrokoteleznel, pont ugyanakkora eselyed lenne, mint a fekvesnel. Semmi koze egymashoz.
2018. júl. 21. 11:19
 19/24 anonim ***** válasza:
16%
Lehet nem volt köze ahhoz, csak siman szerencsenk volt. Ezzel semmit sem veszít az ember amúgy...nem úgy kell elkepzelni hogy 1 oran at egy helybe fekudtem mozdulatlanul levegovetel nelkul 😂
2018. júl. 21. 11:31
 20/24 anonim ***** válasza:
75%
Meg ot percet sem kell. Te nagyon tulspilazod ezt a dolgot.
2018. júl. 21. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!