Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ovulációs teszt? Részletek lent

Ovulációs teszt? Részletek lent

Figyelt kérdés

Vásároltam one step 25-ös érzékenységű ovulációs tesztet.A ciklus 12. napjától használom, kezdetben csak 1 vonalam volt majd szépen megjelent a második, illetve erősödött is tegnapig.Igen ám, de most csináltam egyet és azon már csak 1 vonal jelent meg(tehát

full negatív lett) Szóval az a problémám, hogy tegnap volt a legerősebb a 2 vonalam, azonban a tesztcsík nem volt ugyanolyan erős mint a kontrollcsík, ilyenkor mi van?Nem volt peteérésem, vagy nem elég érzékeny a teszt?Lehet hogy egy 20-as érzékenységű jobb lett volna?Tudtommal van peteérésem, mert pár hónapja volt egy kémiai terhességem.Hormonvizsgálataim rendben vannak.Mit gondoltok? Esetleg vegyek érzékenyebb tesztet ha most nem jön össze a baba?Vagy keressem fel a dokit?Volt valaki úgy hogy nem volt egyforma erős az ovuláció tesztjén a 2 vonal mégis terhes lett?

Eléggé el vagyok keseredve, mert már próbalkozunk egy ideje, és reméltem, hogy a teszt segít az időzítésben.De csak még idegesebb lett, hogy nem lett erős ovu tesztem 😣

Még annyi, hogy pár hónapja használtam facelle ovu tesztet, ott a tesztcsík erősebb lett mint a kontrollcsík.Vajon az érzékenyebb teszt lenne?

Bocsánat, hogy hosszú lett.Köszönöm, ha elolvasod és segítesz a válaszoddal.

2018. júl. 3. 14:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
szia kerdezo, lett azota baba? :)
2018. dec. 28. 14:36
 22/23 anonim válasza:
Nekem a vaterás one step be vàlt. Holnapra számoltam az ovum, 4 napja kezdtem el azóta folyamatosan erősödik. Tegnap majdnem pozitív, ma már erős pozitív. 20db-ot vásároltam 1800 Ft volt postaköltséggel :)
2019. szept. 7. 10:05
 23/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok!A kérdés kiírása óta csak most sikerült a baba, most 13 hetes vagyok.Kiderült, hogy immunulógiai eredetű problémám van, ezért szteroidot kellett szednem, és csak így sikerülhetett a baby.Egyébként többet nem használtam one step-es tesztet, a facelle ovu tesztje vált be.
2019. szept. 7. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!