Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ovulációs teszt? Részletek lent

Ovulációs teszt? Részletek lent

Figyelt kérdés

Vásároltam one step 25-ös érzékenységű ovulációs tesztet.A ciklus 12. napjától használom, kezdetben csak 1 vonalam volt majd szépen megjelent a második, illetve erősödött is tegnapig.Igen ám, de most csináltam egyet és azon már csak 1 vonal jelent meg(tehát

full negatív lett) Szóval az a problémám, hogy tegnap volt a legerősebb a 2 vonalam, azonban a tesztcsík nem volt ugyanolyan erős mint a kontrollcsík, ilyenkor mi van?Nem volt peteérésem, vagy nem elég érzékeny a teszt?Lehet hogy egy 20-as érzékenységű jobb lett volna?Tudtommal van peteérésem, mert pár hónapja volt egy kémiai terhességem.Hormonvizsgálataim rendben vannak.Mit gondoltok? Esetleg vegyek érzékenyebb tesztet ha most nem jön össze a baba?Vagy keressem fel a dokit?Volt valaki úgy hogy nem volt egyforma erős az ovuláció tesztjén a 2 vonal mégis terhes lett?

Eléggé el vagyok keseredve, mert már próbalkozunk egy ideje, és reméltem, hogy a teszt segít az időzítésben.De csak még idegesebb lett, hogy nem lett erős ovu tesztem 😣

Még annyi, hogy pár hónapja használtam facelle ovu tesztet, ott a tesztcsík erősebb lett mint a kontrollcsík.Vajon az érzékenyebb teszt lenne?

Bocsánat, hogy hosszú lett.Köszönöm, ha elolvasod és segítesz a válaszoddal.

2018. júl. 3. 14:33
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
63%-os én értettem félre, bocsi.Orvosnál voltam, minden rendben van, voltam uh-n, hormonvizsgálaton, pajzsmirigyvizsgálaton...mindent rendben találtak.Nem mondta a doki, hogy bármit is kellene csinálni a ciklusommal.
2018. júl. 5. 12:36
 12/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Help!!!Ha valaki olvassa még kérem segitsen.Ugye a 20. napon volt a legerősebb (de nem egyforma erős) az ovutesztem.Még aznap este is teszteltem, az már halványabb lett, utána full 1 csíkos ovutesztjeim voltak tegnapig (24. napig) Ma vagyok a 25. napon és csinaltam ma is egyet és megjelent megint a 2 csík, tehát emelkedik az lh szintem.Mit gondoltok?Mi lehet ez ha még tovább erősödik?Esetleg baba?Vagy még most lesz csak peteérésem?Teljesen elképedtem amikor megláttam ma a 2 csikos lh tesztemet...
2018. júl. 7. 15:10
 13/23 anonim ***** válasza:
Szia! Mi lett? Van baba? :)
2018. júl. 25. 22:19
 14/23 A kérdező kommentje:
Szia!Van/volt terhesség, csak még semmi sem biztos, uh-nem lának semmit, a hcg szintem 283 volt tegnap, holnap megyek megint vérvételre.Tehát volt ovum, meg megtermékenyítés is csak nem biztos, hogy megmarad a baba.De a one step ovulációs teszt semmit nem ér, nem mutatta ki az ovulációt, pedig tuti, hogy volt.
2018. júl. 25. 22:31
 15/23 anonim ***** válasza:

Nekem 271 volt a hcgm nemvárt napján. Már volt addigra pár halvány tesztem és barnázás miatt mentem be. Látni nem láttak semmit csak egy héttel később akkor már 1623 hcgbvel. De csak gesztációs gyűrű volt. Utána 5+5nél volt először pulzálás és embrió is. Közben többször vérzésem és barnázásom volt.

Most 30 hetes vagyok, kellett progi pótlás de minden rendben.

Drukkolok neked! Miért mentél dokihoz?

2018. júl. 25. 22:48
 16/23 A kérdező kommentje:
Gratulálok utolsó!Nem tudom, hogy az én történetem is ilyen vidám véget fog-e érni.Ugye először azt hittem nem volt ovum, mert nem volt két egyforma erős csíkom (ezt a kérdésemet is azért írtam ki) Na mindegy a legerősebb ovutesztes napomat (július 2.) gondoltam, hogy na valamikor utána lesz ovum.Vártam, hogy ne jöjjön meg, de a pozi ovu teszt után 10. napon megjött.6 napig volt mensim, 2 napig bő vérzéssel, kis darabokkal. Az új ciklus 10. napján olyan furánbéreztem magam, rossz volt a gyomrom, szurkált a petefészkem ezért először csináltambegy ovutesztet megint (facelle-t) és full pozitív lett, ami furcsa volt számomra így női megérzésből csináltam terhességi tesztet amik szintén pozitívak lettek, de halványak.
2018. júl. 26. 12:08
 17/23 A kérdező kommentje:

Másnap elmentem dokihoz,uh-n nem látott semmit, következő nap hcg vérvétel ami 283.6 lett, tegnap megint voltam uh-n de még mindig semmi.Ma megint voltam vervételen holnap lesz eredmény, dokihoz hétfőn kell mennem.

Doki szerint korai vetélés volt, és a holnapi hcg szintem csökkenést fog mutatni.Rosszabb esetben méhen kívüli.Aminek pedig a legkisebb esélye van, hogy normál terhesség legyen...legalább is doki ezt mondta.

Annyi minden kavarog bennem, nem tudom már mit gondoljak.Hogy lehet viszonylag magas a hcg szintem ha 6 napig véreztem, mert a doki szerint is elég magas ahhoz képest.Remélem nem méhen kívüli lesz.Viszont ma csináltam megint egy terhességi tesztet ami szerintem erősebb lett mint a hétfői.

Hétfői tesztjeim

[link]

Mai tesztem, nem első vizeletből

[link]

2018. júl. 26. 12:15
 18/23 anonim ***** válasza:
Őszintén remélem a legjobbakat! Írd megmi lett a vége, szorítok értetek!
2018. júl. 27. 13:05
 19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!A baba most sem maradt velünk, a tegnapi vervétel eredménye 224 tehát csökkent a hcg.Persze szomorú vagyok, de kicsit meg is könnyebbültem, a vetélés volt a kisebbik rossz.Új hónap, új esélyek és remélem mikor legközelebb baba lesz minden a nagykönyv szerint (problémamentesen) fog zajlani.
2018. júl. 27. 13:25
 20/23 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom :/
2018. júl. 28. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!