Ovulációs teszt kérdés. Aki jártas benne segítene? Többi lent.
8 hónapja nem jön össze a baba (voltunk kivizsgálásokon, minden rendben) gondoltam elkezdek ovulációs tesztet használni, hogy jókor is együtt legyünk.Még soha nem használtam és lenne pár kérdésem.32-35 naposak a ciklusaim, mivel voltam már hormonvérvételen kiderült, hogy később van ovum.Most vagyok a ciklusom 12. napján de az lh teszten csak egy csík van.A kérdésem az lenne, hogy az egy csík az normális-e (mert olvastam, hogy akkor is negatív ha 2 csík van de nem egyforma erős.Tehát az nem gond,hogy csak 1 csíkos tesztem van a 12. napon?Milyen gyorsan emelkedik az lh szint?Legközelebb mikor érdemes tesztelnem?
Bármilyen tanácsot, véleményt szívesen fogadok!😊
Köszönöm szépen!
Normalis.
Jol tetted h korábban kezdted 12.napon.
Legalabb latod ha veletlen hamarabb van es nem aggódsz
Nekem 30-33 naposak voltak a ciklusaim, es elso alkalommal enis 12.napon kezdtem.
Utama mar 14.napon
Nekem 17-19napon volt ovum
Amugy 6.probalkozos honapban kezdtem hasznalni, akkor olvastam hogy ugye pozi ovuteszt után kell még tesztelni és, amikor az elso negativ nap van,akkor reped meg a tuszo ,tehat a legjobb pozi ovuteszz napján és másnapján is együttlenni.
Én 9.probalkozós ciklusban lettem terhes!:-)
2# vagyok
Nagyon valtozo.. volt h nem is fokozatosan erosodott. Mar azt hittem nem is lesz ovu, aztan 19.napon tök negativból , nagyon szepp pozi lett
Én nemtudtam hamarabb tesztelni így mindig du/este 5-7korul teszteltem.
Amugy 12 utan erdemes en ugy tudom.:)
Annyi h en sose tartottam be h ne igyak sokat elotte es ne pisiljek orakig, de nem volt ez gond.
Amugy en is one stepeset hasznaltam, a kek vekonnyal kezdtem (10es erosseg) es erdekes de sose volt egy szal csik se rajta.. aztan meselte baratnom h az neki se mutatott semmit. Hasznaljam a 20as erossegu zold végűt. Na az már hibátlanul mutatta, es mas is járt így ezzel.
Es a fastest oldaláról rendeltem. Ott is ez az ára kb!:)
Amugy en is one stepeset hasznaltam, a kek vekonnyal kezdtem (10es erosseg) es erdekes de sose volt egy szal csik se rajta.. aztan meselte baratnom h az neki se mutatott semmit. Hasznaljam a 20as erossegu zold végűt. Na az már hibátlanul mutatta, es mas is járt így ezzel.
Es a fastest oldaláról rendeltem. Ott is ez az ára kb!:)
2#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!