Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ovulációs teszt kérdés. Aki...

Ovulációs teszt kérdés. Aki jártas benne segítene? Többi lent.

Figyelt kérdés

8 hónapja nem jön össze a baba (voltunk kivizsgálásokon, minden rendben) gondoltam elkezdek ovulációs tesztet használni, hogy jókor is együtt legyünk.Még soha nem használtam és lenne pár kérdésem.32-35 naposak a ciklusaim, mivel voltam már hormonvérvételen kiderült, hogy később van ovum.Most vagyok a ciklusom 12. napján de az lh teszten csak egy csík van.A kérdésem az lenne, hogy az egy csík az normális-e (mert olvastam, hogy akkor is negatív ha 2 csík van de nem egyforma erős.Tehát az nem gond,hogy csak 1 csíkos tesztem van a 12. napon?Milyen gyorsan emelkedik az lh szint?Legközelebb mikor érdemes tesztelnem?

Bármilyen tanácsot, véleményt szívesen fogadok!😊

Köszönöm szépen!

2018. jún. 24. 17:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Normális, azt jelenti, hogy még nem termelôdött annyi hormon, hogy a teszt érzékelje. Én mindennap teszteltem.
2018. jún. 24. 17:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Normalis.

Jol tetted h korábban kezdted 12.napon.

Legalabb latod ha veletlen hamarabb van es nem aggódsz

Nekem 30-33 naposak voltak a ciklusaim, es elso alkalommal enis 12.napon kezdtem.

Utama mar 14.napon

Nekem 17-19napon volt ovum

Amugy 6.probalkozos honapban kezdtem hasznalni, akkor olvastam hogy ugye pozi ovuteszt után kell még tesztelni és, amikor az elso negativ nap van,akkor reped meg a tuszo ,tehat a legjobb pozi ovuteszz napján és másnapján is együttlenni.

Én 9.probalkozós ciklusban lettem terhes!:-)

2018. jún. 24. 18:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Utolsó válaszoló megkérdezhetem, hogy neked hanyadik napon lett akar nagyon halovány, de látható 2 csíkos teszted?Én most vagyok a 14. napon de még mindig csak 1 csík van az ovu tesztemen.Kezdek aggodni...
2018. jún. 26. 16:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell aggodni, csinalj mindennap lh tesztet! Azt is jo ha tudod h nem minden honapban van peteeres bar ez ritka! Ha 32 napos a ciklusod akkor onnan kell visszaszamolni 14 napot es akkor van peteeres. A luteralis szakasz altalaban 14 nap es fix egy nonel. A folicularis szakasz a valtozo! Nekem pl sosem volt ugyanolyan szinu a csik mint a kontrollcsik, minddig kicsit halvanyabb volt es mar 2x voltam terhes! One step ovutesztet szoktam venni az nem olyan draga mint a drogeriakban de megbizhato
2018. jún. 26. 16:25
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Persze csinálom szorgalmasan.Még annyi kérdésem lenne, hogy mikor érdemes csinalni?Azt olvastam hogy délután 4 és este 10 között de ez alég tág intervallum.Meg nagyjából minden nap ugyanabban az időpontban.A 4 óra még korai lenne?
2018. jún. 26. 16:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen én is one step-eset használok, 1200 ft volt 30 db 😊Itt is megjelenhet száradasi csík?
2018. jún. 26. 16:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

2# vagyok

Nagyon valtozo.. volt h nem is fokozatosan erosodott. Mar azt hittem nem is lesz ovu, aztan 19.napon tök negativból , nagyon szepp pozi lett

Én nemtudtam hamarabb tesztelni így mindig du/este 5-7korul teszteltem.

Amugy 12 utan erdemes en ugy tudom.:)

Annyi h en sose tartottam be h ne igyak sokat elotte es ne pisiljek orakig, de nem volt ez gond.

2018. jún. 26. 17:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Amugy en is one stepeset hasznaltam, a kek vekonnyal kezdtem (10es erosseg) es erdekes de sose volt egy szal csik se rajta.. aztan meselte baratnom h az neki se mutatott semmit. Hasznaljam a 20as erossegu zold végűt. Na az már hibátlanul mutatta, es mas is járt így ezzel.

Es a fastest oldaláról rendeltem. Ott is ez az ára kb!:)

2018. jún. 26. 17:39
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Amugy en is one stepeset hasznaltam, a kek vekonnyal kezdtem (10es erosseg) es erdekes de sose volt egy szal csik se rajta.. aztan meselte baratnom h az neki se mutatott semmit. Hasznaljam a 20as erossegu zold végűt. Na az már hibátlanul mutatta, es mas is járt így ezzel.

Es a fastest oldaláról rendeltem. Ott is ez az ára kb!:)

2#

2018. jún. 26. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!