Nincs pozitív ovulációs tesztem, ezekszerint ovulációm sincs?
Sziasztok. Február óta próbálkozunk a babával, viszont rendszertelen volt a ciklusom. Kb 2 hónapja rendszeres, 28 napos, csinálom az ovulációs teszteket, múlt hónapban 25-ös érzékenységű David tesztet, ebben a hónapban pedig 10-es érzékenységű David-ot. Egy teszt sem volt pozitív. Mindkét hónapban megfigyelhető volt, hogy erősődik a csík, halvanyodik, de semmi eredmény.
Ebben a hónapban a kilencedik ciklusnapon volt eléggé erős fájdalom a jobb petefészkem környékén, és volt tojásos nyák is, de csak az nap. A tesztek persze negatívak. Ma naptár szerint kellene legyen az ovuláció (15. nap), de nincs pozitív teszt.
Ez volt az első hónap, amiben találkoztam a tojásos nyákkal. Rendszeresen szeretkezünk a férjemmel, ez akadály nem lehet.
Talán nincs is ovulációm?
Nem tudom mit tehetnék, aggaszt a helyzet nagyon.
Várjak még 1-2 hónapot, tesztelgessek, és utána menjek dokihoz?
Volt valakinek hasonló tapasztalata?
Bocsánat, kicsit hosszúra sikerült a magyarázat.
Esetleg orvos.
Ő konkrétan uh-al tudja követni, mikor volt ha volt.
Más tapasztalatára ne hagyatkozz, minden szervezet más!
Nekem sosem lett pozitív,mégis terhes lettem,2x.
Szóval,a leghatékonyabb,ha elmész ultrahangos peteérés figyelésre.
Úgy gondoltam, hogy ha nem volt rendszeres, akkor nem csoda, hogy nem sikerült a babó.
De elmegyek orvoshoz, mindenképp.
Köszönöm a válaszokat.
Sajnos ugyan így vagyok én is! 2 ciklust végig teszteltem és havas mező mind, talán 1-2 napnál volt halvány a teszt. Voltam dokinál, de mivel 4 hónapja próbálkozunk így leráznak, hogy majd 1 év után vizsgálódik, a teszt meg hülyeség, ne méregessem a hőmet és ne teszteljek. Szóval próbálkozunk serényen, de semmi :(
Nálatok aztán kiderült valami?
Még nem derült ki semmi. Megvárom februárt még, hogy mit hoz.
Nekem például a 16ik és 17ik napon sötétebb volt a tesztcsík a 10-es Dávid teszten, utána meg halványodott. A Facelle teszten pedig pozitívnak tűnt. Sajnos megjött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!