Fujiwara kérdése:
55. ciklusnapon pozitív lh teszt. Lehet ovuláció ilyenkor?
Figyelt kérdés
45 napos ciklusaim vannak mióta nem szoptatok. Próbálkozunk a harmadik babával. Jelenleg az 55. ciklusnapon tartok és soha nem késett még ennyit. Teszteltem hcg teszttel ami negatív lett de a mai lh tesztem teljesen pozitív. Lehetséges hogy ovuláció? Vagy csak a menzesz közeledtét jelzi?2017. nov. 22. 11:51
1/7 anonim válasza:
Hat itt inkabb mar baj van. Ha elakarod fogadni ha nem..ez biztos.
45 napoa ciklusban mar valszeg ovu sincs vagyis rendes ovu bizti nincs.
35 nap feletz abnormális a ciklus.
Ha belegondolsz mar most kéne másodszorra megjonnie.. menj el orvoshoz
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tudom hogy nem normális a 45 napos ciklus. Bár már két gyermekem lett így. Ma este megyek orvoshoz egyébként. Csak gondoltam hátha van valakinek tapasztalata kései ovulációval kapcsolatban. Természetesen elfogadom ha baj van, de még csak 2 hónapja próbálkozunk.
2017. nov. 22. 11:58
3/7 anonim válasza:
Lehet kinaradt egy hónap és most a következő havi ovulációd van.
Jó ötlet a doki, hátha lát valamit uh-n.
Viszont aa 45 nap sem épp normális ciklus, extrém esetben attól is lehet pozi a teszt, hogy már alap esetben is emelkedett aaz LH-d (2-5 ciklusnapon szokták nézni).
5/7 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál tegnap. Ovulacio volt. De ettől még sajnos fennáll a pcos lehetősége. Így vervetelre is kell mennem. Azóta szép negatív az lh tesztem úgyhogy elméletileg pont jókor voltunk együtt 🙂
2017. nov. 23. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!