Így felesleges hőmérőzni?
Nemrég kezdtem el hőmérőzni, de van egy érzésem, hogy így nem fogok valós eredményt kapni.. ugyanis a helyzet a következő: a párom 5 órakor kezd a munkahelyen hajnalban, és ha ő ébred, én is ébredek vele 4 óra környékén, és vissza sem alszok egy ideig, ki szoktam menni wc-re, stb.. aztán vissza alszok kicsit és én is kelek 7 órakor.
Ezért úgy döntöttem, hogy akkor mérem a hőmet, amikor a párom ébred. Meg szokott lenni az 5-6 óra alvás tehát elméletben működnie kellene a dolognak, nem? Felmerült bennem, hogy mégsem jó így, mert kb 35,4-35,9 között mozognak az értékeim hajnalban, most viszont kipróbáltam kíváncsiságból a 7 órai ébredésnél, és 36,4 volt, ami ugye tök normális érték lenne.
Szerintetek mikor lenne érdemes mérnem ilyen körülmények között?
én 6kor kelek. Ha 4 körül felébredek bármire, pisilni pl, akkor még nem mérek. Ha legalább 1 órára vissza tudok még aludni, akkor nem mérek.
de mérj 2x és vezess 2 görbét. néhány hét alatt látszódni fog, hogy melyik a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!