Még teljesen felesleges 10dpo-n tesztelni, ugye?
Én még nem akarnék, de az orvos elvileg így mondta. 21-én este szúrtam be az Ovitrelle-t, péntek reggel körül kellett repednie a tüszőnek, tehát akkor 3-án leszek 10 nappal ovu után.
Egyrészt azt gondolom, közel sem biztos, hogy kiment már az Ovitrelle hatása belőlem, így ha pozitív is lenne a teszt, nem vehetném készpénznek, ha pedig negatív, még mindig nem lenne biztos, hogy nem sikerült. Pedig úgy mondta, ha negatív, akkor nem kell tovább szednem a progeszteront (200 mg Progesterone Exeltis).
Én úgy gondoltam, inkább várok szerdáig, mivel sikertelenség esetén akkor jelentkezne a vérzésem (12 napos luteális fázisom van).
Ti mit javasoltok?
Meg is jött ma, szerencsére. Szerintem legtöbbször már mutatja, legalábbis 12dpo-n már biztosan. Ha lett volna baba, annyitól nem megy el, hogy elhagyom a progit.
Inszemnél majd lehet szedem a 14. napig is, ha addig nincs pozi teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!