Még teljesen felesleges 10dpo-n tesztelni, ugye?

Figyelt kérdés

Én még nem akarnék, de az orvos elvileg így mondta. 21-én este szúrtam be az Ovitrelle-t, péntek reggel körül kellett repednie a tüszőnek, tehát akkor 3-án leszek 10 nappal ovu után.

Egyrészt azt gondolom, közel sem biztos, hogy kiment már az Ovitrelle hatása belőlem, így ha pozitív is lenne a teszt, nem vehetném készpénznek, ha pedig negatív, még mindig nem lenne biztos, hogy nem sikerült. Pedig úgy mondta, ha negatív, akkor nem kell tovább szednem a progeszteront (200 mg Progesterone Exeltis).

Én úgy gondoltam, inkább várok szerdáig, mivel sikertelenség esetén akkor jelentkezne a vérzésem (12 napos luteális fázisom van).

Ti mit javasoltok?

2016. okt. 2. 13:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én mindenképpen szedném a gyógyszert és okt 7 én tesztelnék akkor telik le a 14 nap az a minimum..holnap még nagyon korán van ki se mutatná a teszt..nem értem a dokit , kaaliba járok ott alap a 14 nap de inkább 16ik nap kell tesztelni..és szedni a progit!
2016. okt. 2. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Teszteltel?
2016. okt. 5. 21:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak a 12. dpo-n (10.05), azaz tegnap. Negatív lett. A doki abbahagyatta a progeszteront, tegnap már be sem vettem. Ma pici rózsaszínes vért észleltem, azt hittem, végre megjött, tettem be tampont, de egyelőre semmi...
2016. okt. 6. 15:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia első vagyok, ez nekem olyan furcsa...persze hogy meg fog jönni ha abba hagyod a progit..nekem a sikeres inszemnel 12 dpo.n totál negatív lett a tesz 14 dpon lett nagyon halvány pozi (azóta 7 éves) én ezt megbeszelnem a dokival ez nagyon korai...
2016. okt. 7. 07:58
 5/5 A kérdező kommentje:

Meg is jött ma, szerencsére. Szerintem legtöbbször már mutatja, legalábbis 12dpo-n már biztosan. Ha lett volna baba, annyitól nem megy el, hogy elhagyom a progit.

Inszemnél majd lehet szedem a 14. napig is, ha addig nincs pozi teszt.

2016. okt. 7. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!