Felesleges tesztelni?
Hónap elején súlyos gyulladásom volt (durva bakteriális fertőzés, amely pár óra alatt támadta meg a járomcsontom), antibiotikummal kezeltek (tablettás és helyi egyaránt).
Egész hónapban 3szor voltunk együtt, egyik alkalommal sem történt baleset, óvszert használtunk az elejétől a végéig rendeltetésszerűen (2 éve így védekezünk, sose volt gond).
Amint az antibiotikummal végeztem, megjött, de csak egy napra, majd elmúlt (9-én, holott 17-re vártam).
Azóta késik.
Közben durva stressz ért (ki kell költöznünk, és nincs még meg az új albi, ezen meg a pénzen esz az ideg), valamint nagyon túlhajszoltam magam munkában is.
Napok óta fáj a fejem, ingerlékeny vagyok, hangulatváltozásaim vannak, szóval klasszikus menzesz tünetek.
Terhességi tüneteim (mellbimbó sötétedés, illatokra való érzékenység, hányinger, kemény alhas) nincsenek.
Van értelme tesztelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!