Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esti vizeletből is lehet...

Esti vizeletből is lehet tesztelni, vagy felesleges?

Figyelt kérdés
Van még időm amíg meg kéne jönnie, de furcsán érzem magam. Nem ittam sokat és pisilni sem voltam már órák óta. Szerintetek van értelme így tesztelni?
2015. okt. 14. 20:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Hat ha van tobb teszted, akkor miert ne. De ha nincs akkor en megvarnam a reggelt. Barszerintem amugy is. Es fontos, hogy ne keseredj el ha nem pozitiv. Mert akkor inkabb ne tesztelj, hanem vard ki a mensi napjat.
2015. okt. 14. 20:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Vettem egy csomó 10-es érzékenységű tesztet, szóval van bőven :)
2015. okt. 14. 20:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Lehet igen, én a második terhességemnél este 10-kor csináltam tesztet mert nem bírtam reggelig. Pozitív lett.

Mondjuk ugye attól (is) függ, milyen idős a terhesség.

2015. okt. 14. 21:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem mindkétszer mutatta.
2015. okt. 14. 21:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Én estefele csináltam tesztet ami pozitív lett de akkor nekem már késett a menzeszem. De szép erős volt, ki tudja mióta lett volna pozitív..

Ha órák óta nem ittál és pisiltél, akkor nem lehet olyan rossz az a vizelet a teszthez.

2015. okt. 14. 21:23
 6/8 whitelady1 ***** válasza:
Nekem nemvárt előtt 3 nappal este lett halvány pozi a tesztem! Én is azért csináltam mert furcsán éreztem magam...
2015. okt. 14. 22:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is este lett pozitív, de akkor már vagy egy hete késett.
2015. okt. 15. 00:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem nemvárt előtt 4 nappal estiből lett nagyon halvány pozitív, rossmannos kazettás facelle teszt. (szerintem ez a legjobb) és másnap reggel már egyértelmű volt.
2015. okt. 15. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!