Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Felesleges tesztelnem?

Felesleges tesztelnem?

Figyelt kérdés
2 napos késéssel, de úgy tűnik, mára megjött. A mellem menstruáció előtt mindig szokott fájni, azonban ahogy megjön, el is múlik. Most viszont nem. Teszteljek egyet a biztonság kedvéért? Tudom, hogy a vérzés elvileg kizárja a terhességet, de annyian írták, hogy volt olyan, akinek az első hónapban még megjött.
2015. szept. 2. 08:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Visszatartani senki nem tud, persze hogy tesztelhetsz. Viszont értelme nincsen :)
2015. szept. 2. 08:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor ne tulajdonítsak jelentőséget annak, hogy a mellem még mindig "leszakad"? Ez egy ilyen hónap és kész?
2015. szept. 2. 08:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ha én vennék magamon fura jelet, én tesztelnék. Mint mondam senki nem tarthat vissza és ha úgy gondolod lehet baba tehát nem védekeztek, akkor tesztelj és megnyugszol. Énis tesztelnék, ez tuti mert ismerem magam :) De több mint valószínű értelme nincs.
2015. szept. 2. 09:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Csinálj egyet, negatív lesz, és megnyugszol. :)
2015. szept. 2. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!