Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Rosszat teszek, ha abbahagyom?...

Rosszat teszek, ha abbahagyom? Tartok tőle

Figyelt kérdés
Clostilbegyt és utrogestant szedek, ez az első ciklusom. A nőgyógyász azt javasolta, hogy használjam 14 napig az utrogestant, teszteljek, és ha az negatív, akkor hagyjam abba, hogy meg tudjon jönni. Ma teszteltem, negatív lett, de van bennem egy kis félsz, hogy mi van, ha még nem mutatja ki a teszt (x-epil), ha van baba, csak később, én meg megnehezítem a helyzetét és a megmaradás lehetőségét?
2018. máj. 15. 17:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát ha ennyire parázol ezen, akkor szedd még 3 napig, tesztelj megint, és ha akkor is negatív, hagyd abba. Nem lesz tőle semmi bajod, csak később fog megjönni, ha nem vagy terhes. De amúgy 14 nap után kimutatja a teszt, szóval nem reménykednék már a helyedben.
2018. máj. 15. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!