A ciklusom 25. napján 4mm méhnyálkahártya ez jelenthet rosszat? (35 napos a ciklusom) 16 napja késik és nem tudom mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Terhesség biztosan nem lehet?
Volt valaki hasonlóan?
(Dokihoz hétfőn megyek)
2016. aug. 26. 14:22
1/4 anonim válasza:
4 mm nyálkahártya sajnos 1000%, hogy nem terhesség. Az nagyon vékony, mensi utáni állapot kb. Szerintem nem volt peteérésed, azért is nem jön meg. Nekem se jött meg, ha nem volt ovu.
2/4 anonim válasza:
Az elozonek igaza van. Iszonyú keves ez babahoz. Gondolom visszahívták, sajnálom.
3/4 anonim válasza:
Ciklus 25 napján 16 napja késik?(vagy én nem értem?)
4mm nagyon kevés,valószínű ovu nélküli ciklus volt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat . (úgy értettem hogy a ciklusom 25. Napján vtam vizsgálaton és akkor volt akkora a méhnyalkshártya a 25. napon) lehet rosszulfogalmaztam meg ... De igy van igazatok volt azóta meg is jött.
2016. aug. 27. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!