Ez rosszat jelenthet?

Figyelt kérdés

Próbálkozunk a babával 5 hónapja, eddig semmi..

de a januári mensi előtt, és most is hogy előtte vagyok elkezdett egy új tünetem lenni ami eddig sohasem volt és nem is értem....fáj a csípőm de főleg a farokcsonti rész. Alig tudok egy hosszabb fekvés, alvás után mozogni. Előző hónapban ahogy megjött el is múlt...most 11ére "nem " várom de megint, előjött. Mivel minden egyéb tünetem megvan (mellfeszülés, ingerlékenység, nincs folyásom ) biztos vagyok benne hogy megint nem sikerült.

2016. márc. 8. 20:11
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Bocsánat a kérdés lemaradt, bajt jelenthet? Érdemes ez miatt az orvost zaklatni?
2016. márc. 8. 20:12
 2/20 mandiga ***** válasza:

Kedves kérdező. Kiváncsi vagyok hányan fognak neked válaszolni.

Én pár hónapja vettem észre ezeket a tüneteket magamon. Mielött megjött volna, nagyon fájt a kersztcsontom, meg mintha az egész medencecsontom fájt volna. Nem tudom ez mitől lehetett. Nekem volt egy méhszáj gyulladásom, ez novemberben derült ki, akkor voltam citológián, de már elötte éreztem ezeket a tüneteket. Most nem tudom, hogy annak lehetett-e köze hozzá, vagy sem. Én akkor elterveztem, hogy babát szeretnék, de azóta sem jött össze, sőt, a ciklusom is megbolondult. Voltam múlt hónapban is dokinál, de sajnos le sem tojtak, mivel 41 éves vagyok, és ránézésre úgy gondolta a doki, hogy ha nem jön meg neki, hát nem jön meg, leírjuk és kész. Nekem december 15-én volt utoljára menzeszem, azóta se jött meg.

Bocsánat, kicsit elkalandoztam. Én sem tudom ezt az érzésat hova tenni. Most pár napja éreztem ismét, de eddig még nem jött meg, ma volt enyhe megjön érzésem.

Én azt sem tudom mit csináljak, nagyon el vagyok szomorodva. :(

Tudom, hogy a válaszom nem egy megnyugtató, sőt választ sem kaptál. Én azt mondom, ha mostanában nem voltál orvosnál, akkor menj el egy citológiára.

2016. márc. 8. 22:27
 3/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hát igen nem sok választ kapok, úgy tűnik ritka..

Mivel baba projektben vagyunk novemberben látott a doki akkor minden rendben volt. Most még 2 vizsgálatot meg kell csináltatnom, és vissza vinni hozzá akkor biztos megemlítem. Igazából hátfőn voltam nála de akkor még nem gondoltam hohy megint előjön, azt hittem januárban pont rosszul emeltem a 2évesem vagy valami hasonló de most megint. Terhesen éreztem ugyan ezt..de nem vagyok az.

2016. márc. 9. 07:43
 4/20 anonim ***** válasza:
Bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszolok konkrétan... Kedves hozzászóló én nagyon ajánlom neked, hogy egy meddőségi központban csináltass kivizsgálást! Ott nem fognak leírni, mert 41 éves vagy! Oda nagyon sok 40 év körüli, gyermeket akaró nő jár, és komolyan veszik őket. Esetleg egy kis hormonális rásegítéssel sikeresek is lesztek! Én ezt kívánom!
2016. márc. 9. 08:00
 5/20 mandiga ***** válasza:

Kedves 4-es. Köszönöm a nyugtató szavaid. Lehet megpróbálom. Sajnos mikor orvosnál voltam, csináltak egy hüvelyi ultrahangot, ott mindent rendben találtak, volt egy béta hcg vérvétel, az 1.5 lett, mert az orvos ki akarta zárni a méhenkívüli terhességet. Visszamentem a véreredményemért, akkor más orvos volt, nem adott semmit, pedig gondoltam legalább ad valami gyógyszert. Megkérdeztem ennyi? A válasz az volt, hogy ennyi, és úgy nézett rám, hogy mi a fenét akarok én már. Szóval majdnem sokkot kaptam, napokig nagyon megviselt, és azóta kivagyok. :(

Kedves kérdező. Én gondoltam felfázásra is, de akkor folyamatosan fájnia kellene, viszont nem pisilek sokat, meg nem is fáj akkor.

Szerintem te is tedd azt amit én fogok. Menj el háziorvoshoz, kérj vizelet vizsgálatot, nézze meg, ott nincs-e eltérés. Én is így kezdem, és utána megyek tovább, de legalább azt kizárom.

Örünék neki, ha továbbra is beszámolnál a fejleményekről, mert engem nagyon érdekel, hogy neked mit fognak mondani. Ha gondolod én is be fogok neked számolni. :)

2016. márc. 9. 08:18
 6/20 anonim ***** válasza:

Szia! mi egy éve probálkoznk és miota abba hagytam a gyoszert azota fáj a csipöm meg a farok csintom nem várt elött.

30.N

2016. márc. 9. 11:03
 7/20 A kérdező kommentje:

Nem ez nem vese lesz, a csont fáj azt hiszem..

Tudoü milyen a fwlfázás, vese medence gyulladás , vesekő (sajnos nekem a vesém a gyengém) de ez nem az...

Régen a vállam felkarom izomzata dájt nahyon most az elmúlt van ez...

2016. márc. 9. 13:06
 8/20 A kérdező kommentje:
Utolsó. Köszönöm az nyugtat hogy nem.én vagyok az egyetlen..
2016. márc. 9. 13:10
 9/20 anonim ***** válasza:
utólsó vagyok ,nem tudom mivel függ össze de amig sportoltam meg fogamzásgátlott szedtem addog nem fályt. Miotta nem szedem és nem sportolok a térdem miatt. azota mindig fáj menzesz elött. El is mullik menzesszel együtt. Ha vese lenne akkor láz is járna hozzá vagy hosszabb ideig hájna. Kammila tea az jó rá de és izomcsillapitó zselével vagy lóbalzsammal kennem a csonttájékon akkor kicsit jobb.
2016. márc. 9. 14:24
 10/20 mandiga ***** válasza:

Én nem tudom milyen a felfázás, vagy milyen mikor fája vese. Nekem olyan, mntha az egész medencecsontom fájnak, és kisugárzik a keresztcsontba, oda megy a legtöbb fájdalom. Lázam nincs, akkor ez kizárt.

Én nem szedtem fogamzásgátlót, és egyik hjónapról a másikra menzesz elött elkezdett fájni.

Amint látom a válaszolókat, akiknek ilyen problémájuk van, eddig ott nem jön a baba. :(

Azt sem tudom ilyennel milyen orvoshoz kellene menni. :(

2016. márc. 9. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!