Ez rosszat jelenthet?

Figyelt kérdés

Próbálkozunk a babával 5 hónapja, eddig semmi..

de a januári mensi előtt, és most is hogy előtte vagyok elkezdett egy új tünetem lenni ami eddig sohasem volt és nem is értem....fáj a csípőm de főleg a farokcsonti rész. Alig tudok egy hosszabb fekvés, alvás után mozogni. Előző hónapban ahogy megjött el is múlt...most 11ére "nem " várom de megint, előjött. Mivel minden egyéb tünetem megvan (mellfeszülés, ingerlékenység, nincs folyásom ) biztos vagyok benne hogy megint nem sikerült.

2016. márc. 8. 20:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

én egy hette voltam nögyogyásznál is meg korházban is de minden eredményem jó. De vese felfázásom nincs se hormon se semmi. Igaz a baba még váratatt magára de. De nekem is szokot fájni a kereszt csontom. És nem megfázás vagy vese okozza. 30N.

Endometriózis során a méhnyálkahártya leváló darabkái a méhen kívülre kerülnek, például a petefészkekbe vagy a hasüregbe. A ciklus folyamán a nyálkahártya-sejtek hasonló változásokon mennek át, mint a méhnyálkahártya, ami a menstruáció előtt és annak során erős fájdalmat okozhat. A panaszok a levált nyálkahártya sejtek elhelyezkedésétől függően jelentkezhetnek a has, az alhas és a derék táján.

2016. márc. 9. 15:34
 12/20 A kérdező kommentje:

Mi még csak 3hónapja próbálkozunk tehát annyira nem mondanám hogy nem jön a baba ez még semmi idő, csak na....

Pont az endometrozistól vagy hasonlóktól félek...

2016. márc. 9. 16:08
 13/20 anonim ***** válasza:
Igen, az endometriózisnak lehetnek ilyen tünetei. Nekem elzárta az egyik petevezetékem, a másikat meg roncsolta. A kismedencei fájdalom mindig a ciklussal összhangban jelentkezett. Nekem peteéréstől a mensesig folyamatosan fájt. A menses első napja mindig maga volt a pokol: görcsölés hányásig egy csomó gyógyszerrel. És nem derült ki addig, amíg nem csináltak egy laparoszkópiát, mert már 3 éve próbálkoztunk sikertelenül...
2016. márc. 9. 16:12
 14/20 A kérdező kommentje:

És rendesen a csontnál érezted a fájdalmat? Nekem a mensim szokásosan görcsölt legutóbb nem volt rosszabb mint máskor, teljesen pontosan jött meg, zalán kicsit több napig húzta....

Na remélem nem az mert akkor ugrik a baba pedig most kezdtem beleélni magam...

Következő hónapban mindenképp szerwtnék eljutni az prvoshoz...

2016. márc. 9. 16:18
 15/20 A kérdező kommentje:
Ja és nem folyamatos, legutóbb is mensi előtt 6 nappal kezdődött és most is és folyamatosn erősödik.
2016. márc. 9. 16:19
 16/20 anonim ***** válasza:
Én inkább az alhasamban éreztem gyakrabban csak bal oldalam fájt és sugárzott a derakamba, combomba.
2016. márc. 9. 19:45
 17/20 mandiga ***** válasza:

Huh, hát kezdek megijedni. Hüvelyi ultrahangon ezeket nem veszik észre? Elég alaposan megvizsgált a doki, még fájt is. :(

Most akkor milyen orvoshoz kellene mennem?

Elég kellemetlen mikor fáj, ülni alig birok. Elég lenne egy nőgyógyász aki normális persze, vagy endokrinológus, vagy meddőségi szakember? Vagy mi?

2016. márc. 10. 08:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem meddőségibe lenne érdemes elmenni, ha már legalább 1 éve sikertelenül próbálkoztok. Addig felesleges bebeszélni mindenfélét. Ha viszont tényleg fennáll az 1 év sikertelenség, akkor meddőségibe kell menni, mert ott komplexebben foglalkoznak az ilyen dolgokkal és nem veszítetek több időt.
2016. márc. 11. 10:16
 19/20 A kérdező kommentje:
Érdemes a családot is figyelembe venni nálunk anyai ágon mindenkinek 2év volt a baba így én dem aggódtam. A fiam 2év 3hónap után sikeredett, viszont senki nem válalt több gyereket és így a kistesót be sem tidom lőni, de tuti most nem vérok rá ennyit.
2016. márc. 11. 13:07
 20/20 mandiga ***** válasza:
Én nem szeretnék már egy évet várni, az idő megy. Gondolom az is egy csomó idő még plusszba. Ehhez annyira nem értek. :(
2016. márc. 12. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!