Ez rosszat jelenthet?
Próbálkozunk a babával 5 hónapja, eddig semmi..
de a januári mensi előtt, és most is hogy előtte vagyok elkezdett egy új tünetem lenni ami eddig sohasem volt és nem is értem....fáj a csípőm de főleg a farokcsonti rész. Alig tudok egy hosszabb fekvés, alvás után mozogni. Előző hónapban ahogy megjött el is múlt...most 11ére "nem " várom de megint, előjött. Mivel minden egyéb tünetem megvan (mellfeszülés, ingerlékenység, nincs folyásom ) biztos vagyok benne hogy megint nem sikerült.
én egy hette voltam nögyogyásznál is meg korházban is de minden eredményem jó. De vese felfázásom nincs se hormon se semmi. Igaz a baba még váratatt magára de. De nekem is szokot fájni a kereszt csontom. És nem megfázás vagy vese okozza. 30N.
Endometriózis során a méhnyálkahártya leváló darabkái a méhen kívülre kerülnek, például a petefészkekbe vagy a hasüregbe. A ciklus folyamán a nyálkahártya-sejtek hasonló változásokon mennek át, mint a méhnyálkahártya, ami a menstruáció előtt és annak során erős fájdalmat okozhat. A panaszok a levált nyálkahártya sejtek elhelyezkedésétől függően jelentkezhetnek a has, az alhas és a derék táján.
Mi még csak 3hónapja próbálkozunk tehát annyira nem mondanám hogy nem jön a baba ez még semmi idő, csak na....
Pont az endometrozistól vagy hasonlóktól félek...
És rendesen a csontnál érezted a fájdalmat? Nekem a mensim szokásosan görcsölt legutóbb nem volt rosszabb mint máskor, teljesen pontosan jött meg, zalán kicsit több napig húzta....
Na remélem nem az mert akkor ugrik a baba pedig most kezdtem beleélni magam...
Következő hónapban mindenképp szerwtnék eljutni az prvoshoz...
Huh, hát kezdek megijedni. Hüvelyi ultrahangon ezeket nem veszik észre? Elég alaposan megvizsgált a doki, még fájt is. :(
Most akkor milyen orvoshoz kellene mennem?
Elég kellemetlen mikor fáj, ülni alig birok. Elég lenne egy nőgyógyász aki normális persze, vagy endokrinológus, vagy meddőségi szakember? Vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!