Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kivettem a bölcsiből, rosszat...

Kivettem a bölcsiből, rosszat tettem?

Figyelt kérdés
Kislányom beszokott a bölcsibe, nem volt semmi baj. Úgy volt, visszavár a munkahelyem, de kiderült, ahol dolgoztam, oda nem kell ember. Mondták, ha fél évet várok, lejár valakinek a szerződése visszavesznek. Kivettem a lányom bölcsiből, miért menjen, ha itthon vagyok. Most újra beszoktatom, de sír, rúgdos...
2016. febr. 23. 11:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
57%

Őszintén! Rosszat!

Nem igazán értem,hogy fél évre miért is láttad értelmét kivenni?

Most már nem igazán tudsz mit tenni, csak ismét beszoktatni, és várni,hogy jobb lesz.

2016. febr. 23. 11:20
 2/14 anonim ***** válasza:
56%
Igen. Nem kellett volna. De utólag okos az ember. Újra be kell szoktatnod, mást nem tehetsz.
2016. febr. 23. 11:25
 3/14 anonim ***** válasza:
34%

Igen, rosszat.

A lányomon már egy-másfél hét után (ha pl. betegség miatt itthon kell maradnia), látszik, hogy megzavarja, hogy megszakad a rutin. Az első napokban félénkebb, pedig alapvetően vagány típus. Ha hónapokra kivenném, valószínűleg nála is ekkora törés lenne, mint a lányodnál.

2016. febr. 23. 11:28
 4/14 anonim ***** válasza:
44%

Rosszat :/

még a középsős gyerenek is sok akár 2 hét kihagyás is.

amikor bölcsis volt, a hosszúhétvégék után is nehezen ment újra...

2016. febr. 23. 12:00
 5/14 anonim ***** válasza:
41%
Sajnos igen, rosszat tettél, de már mindegy.
2016. febr. 23. 12:29
 6/14 anonim ***** válasza:
37%
Igen,rossz ötlet volt.
2016. febr. 23. 12:45
 7/14 anonim ***** válasza:
73%

Mért tettél volna rosszat? Nem értem a többi válaszolót. Fél év azért elég sok idő, ennyi időre érdemes kivenni szerintem.

Ennyivel akkor nyári szünetben is végig menjen a gyerek, mert ha nem akkor nem fog tudni visszaszokni?? Az is 2hónap, sőt nálunk úgy van, hogy akinek otthon van az anyja, az nyáron egyáltalán nem mehet oviba, bölcsibe, júniustól augusztusig!

2016. febr. 23. 13:07
 8/14 anonim ***** válasza:
49%

"Ennyivel akkor nyári szünetben is végig menjen a gyerek, mert ha nem akkor nem fog tudni visszaszokni?? Az is 2hónap, sőt nálunk úgy van, hogy akinek otthon van az anyja, az nyáron egyáltalán nem mehet oviba, bölcsibe, júniustól augusztusig!"

nyári szünetben is viszem a gyereket, kizárólag akkor nem, amikor másik bölcsi/ovi az ügyeletes.

az 4 hét általában. és piszok sok, utána napokig cserbülő szájjal integet az ablakból :(

és mi az, hogy nem mehet oviba nyáron, akinek otthon van az anyja? ugyan hol van ez leírva?

tipikusan a saját dolgukat akarják megkönnyíteni, és ezért csúnyán néznek anyukára, hogy igenis legyen lelkifurdalása azért, mert nyáron is gyerektársaságba szánja a gyerekét, ahol udvaron vannak, kirándulni mennek, stb, stb... mert hogy ez milyen rossz már a gyereknek, mennyivel jobb neki anyu mellett otthon. a panelban, 38 fokban. nézni ahogy főz, és pesztrálni egy kisbabát.

2016. febr. 23. 13:19
 9/14 anonim ***** válasza:
69%

Mi volt hogy a nyáron nem vittük 2,5 evesem mert igy jott ki, szeptemberben boldogan ment szoval ez gyerek függő is...

En nem vettem volna ki, de mar mindegy sajnos ujra bekell szoktatni. Sok türelem kell hozza es légy nagyon pozitív, ne érezze rajtad hogy neked ez rossz...

En mindig ugy inditom hogy indul a buli, barátnők stb...

2016. febr. 23. 13:42
 10/14 anonim ***** válasza:
55%
miért tettél volna rosszat? Adtál neki még fél évet melletted, adtál neki időt arra hogy érjen kicsit többet. Nem is értem azokat a nőket, akik bölcsibe járatják a gyereket úgy hogy közben otthon vannak.
2016. febr. 23. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!