Mikor hozzátok el a gyereket a bölcsiböl, Nektek el mondják milyen napja volt a gyereknek?
Uez volt nálunk is.
Bölcsi után fáradt, éhes, nyafis volt.
Bölcsi előtt és után jól megetettem, de az alvást azt nem tudtuk pótolni. Szeretett oda járni a gyereke miatt a gondozónéniket nem szerette ( nem is csoda), nekem az ovi sokkal szimpibb, persze itt is minden rendne van, eszik alszik, de ugyan több a gyerek valahogy mégis személyesebb.
Én mindig kikérdeztem részletesen, és akkor normálisan elmesélték. Hogy pl. miért van rajta a második rend váltóruha, vagy hogy lett egy karmolása vagy mi volt az ebédkor.
Az enyém jókat aludt a bölcsiben, viszont nem evett, mert extra válogatós.
(Oviban már majdnem 4x annyi gyerek jut egy nénire, ott tényleg nincs idő mesélni, pláne ha egyszerre 5-6 szülő érkezik.)
A mi bölcsinkben egyszerűen nem teremtik meg a nyugodt alvás feltételeit. Ezen szoktam teljesen kiakadni. Takarítőnő körbemossa őket alvásidőben, az ajtókat csapkodja, gondozónők ki-be, persze ajtó csapódik, beszélgetnek, világos van stb. Az én fiam otthon 3 órát alszik, a bölcsiben jó, ha egyet. Pedig idegen helyen is elalszik, de ez egyszerűen más. Ő is hulla fáradt, hisztis, kezelhetetlen estére.
Viszont van sok előnye is a bölcsinek, ezért nem veszem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!