Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mi segíthet a teherbeesésnél?

Mi segíthet a teherbeesésnél?

Figyelt kérdés
Sajnos 7 hónapja próbálkozunk és nem estem még teherbe... mindkettőnknél minden rendben.. de valahogy nem akar összejönni a baba! Mivel lehetne elősegíteni?a peteérésest már csináljuk egy ideje!
2018. máj. 6. 12:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Persze persze.
2018. máj. 6. 18:49
 12/13 anonim ***** válasza:
55%

Ne görcsölj rá és társaik, a lehető legrosszabb mondat, amit mondhatunk, mert semmi köze a sikerességhez. A Kaális orvosom mondta, h háború alatt is születtek gyerekek, és teljesen természetes, ha egy nő akar gyereket és nem sikerül, akkor stresszel. Azt mondja a stressz jó dolog, mert készenlétben tart, tettekre sarkal és ez kell a babához!

Aki évek óta babát szeretne, közben néha becsúszik egy sikertelen inszem, lombik már egyáltalán nem görcsöl, hiszen sok mindent megélt addigra, várja a következő lehetőséget, mert az fog majd sikerülni. Mi pont ilyenek vagyunk, megbeszéltük, hogy van még simán 5 évig, amíg próbálkozunk. Kipróbálunk ezt-azt és egy idő után a baba is jönni fog. Én simàn tudok róla beszélni, nem tabutéma, minden ismerősöm, kollégaim tudjàk, hogy lombikozunk. Minden kérdésre nagyon szívesen válaszolok. De ha vki azt mondja, hogy ne hörcsölj rá, azt komolyan minden szöveg nélkûl fogom és ott hagyom...

Bevallom azt a szöveget se, szeretem a leendő anyukák szájából, hogy velünk minden rendben van, de nem jön a baba..... 130.000 ft-os HABABod volt már, ott is minden ok? A párodnak 60.000 ft-os DNS frag., ROS vizsgálat? Természetesen senki sem ezekkel kezd, de keresni kell egy jó meddőségi nődokit, aki legalább elindít az úton.

2018. máj. 6. 18:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Csak a többieket tudom ismételni. A 7 hónap nem egy nagy idő, azt meg nem jelentheted ki, hogy mindkettőtökkel minden rendben van, hiszen nagyon minimál vizsgálataitok voltak csak.
2018. máj. 6. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!