Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Segítség miért nem jön a baba?

Segítség miért nem jön a baba?

Figyelt kérdés

Már túl vagyok 2 sikertelen inszemináción és 2 sikertelen lombikon. Velem semmi gond nincs,páromnak kevés a spermája.

Már elvesztettem a hitem teljesen hogy valaha is lesz gyerekünk.

Tudom,hogy van még 3 tb-s lombikunk de egyszerűen belefáradtunk már :/

Ki hogy vészelte ezt át ?

Az idő is ketyeg 37 vagyok...

2018. ápr. 20. 09:07
 1/9 anonim ***** válasza:
46%

Összesen végülis mióta nem jön?

Tudom, könnyű mondani, de engedd el a témát. Nem ott teljesedik ki az életed meg a kapcsolatod hogy szülsz egy gyereket. Csak lazán. Aztán akkor is összejöhet mikor nem számítasz majd rá.

2018. ápr. 20. 09:09
 2/9 A kérdező kommentje:

4 éve próbálkozunk, 1 év után fordultunk orvoshoz addig félvállról vettük,hogy ha jönni akar jönni fog.

Utána megcsináltattam minden létező vizsgálatot szerencsére mindent rendben találtak. Férjemnek könyörögtem,hogy menjen andrológiára ott ért minket a meglepetés hogy kicsit kevés a spermája.

2018. ápr. 20. 09:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Ferjed probalta a hormontornat? Ulomunkat vegez? Egeszseges len etkezik?
2018. ápr. 20. 09:18
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
A lelki blokk a hormondokim szerint a fizikai tunetekre is befolyassal van, egy csaladallitasi alkalmat is megerhet a dolog, olvass utana, sokaknak segitett fizikai betegseg eseten is.
2018. ápr. 20. 09:19
 5/9 A kérdező kommentje:

Igen ülőmunkát végez,irodábán dolgozik.

Mindkét lombiknál megfelelő volt a nyálkahártya is és az embriókra is azt mondta az orvos hogy szépek a másodiknál feladtam teljesen,párom szerint még egy utolsó lehetőséget adnunk kellene magunknak de Ő nem érti meg hogy milyen rossz 2 naponta szaladgálni uh-ra ahol elmegy az ember fél napja vagy milyen rossz szurkálni magam...

Nagyon magam alatt vagyok,te talán még egy utolsónak neki vágok. Kicsit rosszul esik hogy a párommal van a gond és még csak meg se köszöni hogy én mennyit megteszek magunkért. Bocsi hogy itt siránkozok :(

2018. ápr. 20. 09:26
 6/9 anonim ***** válasza:
63%

"Kicsit rosszul esik hogy a párommal van a gond és még csak meg se köszöni hogy én mennyit megteszek magunkért"

Mit kéne hogy tegyen?

Ha egyszer nem neki kell uh - ra menni, meg szurkálnia magát?!

2018. ápr. 20. 09:30
 7/9 anonim ***** válasza:
85%
Talán mert ő nem akar annyira gyereket? Erre nem gondoltál?
2018. ápr. 20. 09:31
 8/9 anonim ***** válasza:
77%

szerintem akar o is... es ha teis szeretned sajnos neked ezekkel jar. utana is elmegy fel nap az ultrahangokra vervetelre...

20hkm

2018. ápr. 20. 15:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Biztos hogy akar Ő is csak jó lenne ha meg is köszönné :)
2018. ápr. 21. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!