Segítség miért nem jön a baba?
Már túl vagyok 2 sikertelen inszemináción és 2 sikertelen lombikon. Velem semmi gond nincs,páromnak kevés a spermája.
Már elvesztettem a hitem teljesen hogy valaha is lesz gyerekünk.
Tudom,hogy van még 3 tb-s lombikunk de egyszerűen belefáradtunk már :/
Ki hogy vészelte ezt át ?
Az idő is ketyeg 37 vagyok...
Összesen végülis mióta nem jön?
Tudom, könnyű mondani, de engedd el a témát. Nem ott teljesedik ki az életed meg a kapcsolatod hogy szülsz egy gyereket. Csak lazán. Aztán akkor is összejöhet mikor nem számítasz majd rá.
4 éve próbálkozunk, 1 év után fordultunk orvoshoz addig félvállról vettük,hogy ha jönni akar jönni fog.
Utána megcsináltattam minden létező vizsgálatot szerencsére mindent rendben találtak. Férjemnek könyörögtem,hogy menjen andrológiára ott ért minket a meglepetés hogy kicsit kevés a spermája.
Igen ülőmunkát végez,irodábán dolgozik.
Mindkét lombiknál megfelelő volt a nyálkahártya is és az embriókra is azt mondta az orvos hogy szépek a másodiknál feladtam teljesen,párom szerint még egy utolsó lehetőséget adnunk kellene magunknak de Ő nem érti meg hogy milyen rossz 2 naponta szaladgálni uh-ra ahol elmegy az ember fél napja vagy milyen rossz szurkálni magam...
Nagyon magam alatt vagyok,te talán még egy utolsónak neki vágok. Kicsit rosszul esik hogy a párommal van a gond és még csak meg se köszöni hogy én mennyit megteszek magunkért. Bocsi hogy itt siránkozok :(
"Kicsit rosszul esik hogy a párommal van a gond és még csak meg se köszöni hogy én mennyit megteszek magunkért"
Mit kéne hogy tegyen?
Ha egyszer nem neki kell uh - ra menni, meg szurkálnia magát?!
szerintem akar o is... es ha teis szeretned sajnos neked ezekkel jar. utana is elmegy fel nap az ultrahangokra vervetelre...
20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!