A párom nem egyezikbele a baba vállalásba mit tegyek?
2 éves kapcsolatra és pár hónap együttélésre akarsz szülni?
Másrészt 19 éves vagy, túl fiatal.
Pároddal értek egyet.
19 éves vagy. Tanulj, dolgozz, élj, gyűjts élményeket, pénzt, tapasztalatot.
A gyerek még ráér.
Tartsd tiszteletben az akaratát,ha most alkalmasnak találod,akkor 2 év múlva is az lesz. Ha ráerőlteted,akkor lehet,hogy a kapcsolatot is megölöd vele és a gyereket se fogja úgy szeretni.
Megértem,hogy vágysz rá,de még tényleg van időd. Addig is utazgassatok,bulizzatok. :)
Nálunk "becsúszott" a baba, amikor 19 éves voltam. Nem bántam meg, de nagyon sok mindenből KIMARADTAM. Nem tudtam a tanulmányaimat befejezni, a régi barátnőimtől eltávolodtunk, mert nem igazán van közös téma, más anyukákkal nem tudtam barátkozni, mert sokkal idősebbek nálam. Rászorultunk a szüleink segítségére, először az albérletbe segítettek be, amíg terhes voltam, aztán anyósomékhoz költöztünk, mert nem bírtuk anyagilag. Írhatnám tovább, hogy ez milyen gondokat okozott, de nagyon hosszú. Nincs végzettségem, ha ne adj isten szétmennénk, max gyárba tudnék menni dolgozni.
Tehát tervezetten nem akartam terhes lenni, de örülök, hogy így alakult.
Ha mégis mindenképp akarsz most gyereket (amit én nem ajánlok), akkor vagy keresel új apa jelöltet, vagy csináltatsz a jelenlegi pároddal (nem szeded be a bogyót vagy kilyukasztod a gumit), de akkor ne csodálkozz, ha abortuszra kényszerít, vagy elhagy még terhesen. Kisbabával pedig másik korodbeli fiúnak nem fogsz kelleni, rosszabb esetben még csak szexre sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!