Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Túlstimulálás? Mennyi tüsző...

Nadrienn0223 kérdése:

Túlstimulálás? Mennyi tüsző az elegendő és a túl sok az inszeminációhoz?

Figyelt kérdés
Harmadik nekifutásra próbálkozunk először az inszeminációval. Első hiperstimuláció, második összesen 2 tüsző, ami kevés és most harmadjára ÉN SZERINTEM megint csak túlstimulálás. Tegnap voltam a 10. napon uh-n jobb és a bal oldalon 4-4 tüsző és szinte egyforma méretűek 14-15 mm. Tegnapra még mondta a doki h 50 egység gonál-t adjak be. már azt sokaltam, de ő szerinte a méretet növelni kell és, h nem lesz több. Kérdeztem, h ez nem sok? azt mondta örüljek, hogy ennyi van. Csak hát ugye fenn áll a veszélye a többes terhességnek. Ma este tüszőrepesztő és péntek elvileg inszem. Gondolom megultrahangoznak előtte :S Mit gondoltok???? én kicsit aggódom.
2018. ápr. 4. 12:49
1 2 3 4
 31/37 Kocsis Timi ***** válasza:
Szia. Hát sajnos nem sikerült és a harmadik sem. November 21.-én lesz a laparoszkópos műtétem. Aztán majd alakul. Meglátjuk mi lesz. Drukkolok nektek. :)
2019. nov. 11. 09:14
 32/37 Kocsis Timi ***** válasza:
Szia. Miújság? Rég írtál. Nekem most csütörtökön volt a laparoszkópos műtétem, jelenleg itthon lábadozom. Megnyitották a bal petevezetékem és egy cseresznye nagyságú miómát is kivettek. :) a kövi menstruációkor már kezdhetjük az inszemet. :) 😍 reménykedünk hogy most több esélyük lesz a babásodásra. Pusziiiii
2019. nov. 23. 08:26
 33/37 Pannita ***** válasza:
Szia Timi. Hű ez jó!! Mármint eredményes volt a lapar.. Nagyon fájt? Hogy vagy most? Nekünk megvolt az első konzultáció. Vegyes érzelmeket. Nagyon készültem. Meg volt minden papír.. csomó kérdés.. de semmi. Nagyon cuki a dokinő, de semmit nem kérdezett a kötelezőkön kívül, bele sem nézett a mappaba 😒 január végén kezdjük a lombikot. Addig pihi. Testileg lelkileg. Abbahagytam a bromo szedését, mert már nagyon gáz volt. De megyek vérvételre addig egy párszor, ha emelkedne újra kezdem. Nehogy ezen csúszunk el. Puszii
2019. nov. 29. 17:03
 34/37 Kocsis Timi ***** válasza:
Szia Pannita :) igen minden jól ment. hál istennek nem volt fájdalmas, sőt inkább a varrat miatt szenvedtem mert nagyon feszült miatta a bőröm. De most már sokkal jobban vagyok. Na örülök neki, hogy ti is ilyen sokra haladtatok. :) januáríg már nem sok idő van. Mi is január elején kezdjük az első inszemet az ünnepek miatt, addig próbálkozunk hátha. Drukkolok nektek. :) addig még beszélünk. Pusziiiii
2019. nov. 30. 09:16
 35/37 Pannita ***** válasza:
Szia Timi! Képzeld. 5 napot késett.. így ma reggel teszteltem! Pozitív ❤️ Soha nem volt még ilyen. Egyszerűen fantasztikus. Úgy sírtunk, mint a gyerekek. 5 éve próbálkozunk, 3 inszem.. már a lombik kapujában. Hihetetlen. Holnap megyek vérvételre. Hcg, prolaktin nézés. Kb 4 hete hagytam abba a bromot, remélem nem lesz gond. Dokihoz nem tudom mikor jutok el. Puszii
2019. dec. 2. 20:24
 36/37 Kocsis Timi ***** válasza:
Szia Pannita hát gratulálok nektek. :) Nagyon örülök neki, igen hihetetlen de vannak csodák és hozzátok is elért. És pont a lombik előtt. Remélem minden rendben lesz, várom a fejleményeket. :) 😍 pusziiiiiiii
2019. dec. 3. 21:07
 37/37 Kocsis Timi ***** válasza:
Priviben elkuldtem az e-mail címem. Ha gondolod ott is irhatunk egymásnak.
2019. dec. 3. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!