Nadrienn0223 kérdése:
Túlstimulálás? Mennyi tüsző az elegendő és a túl sok az inszeminációhoz?
Figyelt kérdés
Harmadik nekifutásra próbálkozunk először az inszeminációval. Első hiperstimuláció, második összesen 2 tüsző, ami kevés és most harmadjára ÉN SZERINTEM megint csak túlstimulálás. Tegnap voltam a 10. napon uh-n jobb és a bal oldalon 4-4 tüsző és szinte egyforma méretűek 14-15 mm. Tegnapra még mondta a doki h 50 egység gonál-t adjak be. már azt sokaltam, de ő szerinte a méretet növelni kell és, h nem lesz több. Kérdeztem, h ez nem sok? azt mondta örüljek, hogy ennyi van. Csak hát ugye fenn áll a veszélye a többes terhességnek. Ma este tüszőrepesztő és péntek elvileg inszem. Gondolom megultrahangoznak előtte :S Mit gondoltok???? én kicsit aggódom.2018. ápr. 4. 12:49
11/37 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat. Tegnap beadtam a tüszőrepesztőt, eléggé feszít a hasam, sztem lehet az utolsó injekció még hozzátett pár tüszőt. nem aggódom egyébként, az érzésem az, hogy vszeg nem fogják megcsinálni az inszemet (harmadjára sem). Abban bízok, hogy egy uh-t csinálnak azért előtte. szoktak ugye? holnap minden kiderül. egyébként ha nem is jutok el az inszemig, akkor megyek újra egy magánorvoshoz. nem akarom feladni, csak néha annyira nehéz kijönni a depresszióból és a csalódottságból, hogy olyan jó helyre jönne a kisbaba, minden adott hozzá, szerető család, megfelelő körülmények. De biztosan van oka, amiért még nem akar jönni.
2018. ápr. 5. 14:45
12/37 anonim válasza:
Persze, megnézik még uh-val. Sajnos ez nem ilyen "ki érdemli meg" dolog, de ha kitartó vagy, jönni fog!
13/37 A kérdező kommentje:
biztosan, csak az a legnehezebb, hogy pozitív legyek és anélkül nem is tudok kitartani. meg hát az sem másodlagos, hogy azt sem tudom az inszemináció tud sikerülni vagy sem, mert 3-ik nekifutásra, ha most sem tudok menni, akkor ismért nehéz lesz felállni. Bár inkább arra készülök, h nem csinálnak semmit, minth megint csalódjak.
2018. ápr. 5. 15:52
14/37 anonim válasza:
Tudom, milyen nehéz, átéltem, csak biztatni tudlak! Nekem az segített az inszemes hónapokban (8 hó alatt 6 inszem), hogy számomra szokatlan dolgokkal foglaltam le magamat. Mert amúgy bele lehet őrülni.
15/37 anonim válasza:
De akkor eddig nem is volt inszemed? Amikor 2 tüsző volt, akkor miért nem csinálták meg?
16/37 A kérdező kommentje:
3. nekifutásra megcsinálták :) pedig biztos vtam benne, h nem lesz megint semmi. Amikor 2 tüszőm volt, akkor nem nőttek meg és az endometrium is nagyon vékony volt, így ezért maradt el.
2018. ápr. 6. 20:53
18/37 anonim válasza:
Szia! Hogy ment? Megcsinálták? Izgulok érted!
19/37 A kérdező kommentje:
Igen megcsinálták :) el sem hiszem, h végre eljutottunk ide. Ha elsőre nem is, de utána csak sikerül. Majd megírom az eredményt. De nem csüggedek az egy csíktól sem.
2018. ápr. 7. 19:35
20/37 Kocsis Timi válasza:
Szia. Lassan eltelt másfél év. Hogy vagy? Érdekelne hogy mi történt azóta. Én is a debreceni klinikára járok, most kezdjük el az első inszemet. 5 év próbálkozás után eljutottunk idáig. Várom válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!