Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Túlstimulálás? Mennyi tüsző...

Nadrienn0223 kérdése:

Túlstimulálás? Mennyi tüsző az elegendő és a túl sok az inszeminációhoz?

Figyelt kérdés
Harmadik nekifutásra próbálkozunk először az inszeminációval. Első hiperstimuláció, második összesen 2 tüsző, ami kevés és most harmadjára ÉN SZERINTEM megint csak túlstimulálás. Tegnap voltam a 10. napon uh-n jobb és a bal oldalon 4-4 tüsző és szinte egyforma méretűek 14-15 mm. Tegnapra még mondta a doki h 50 egység gonál-t adjak be. már azt sokaltam, de ő szerinte a méretet növelni kell és, h nem lesz több. Kérdeztem, h ez nem sok? azt mondta örüljek, hogy ennyi van. Csak hát ugye fenn áll a veszélye a többes terhességnek. Ma este tüszőrepesztő és péntek elvileg inszem. Gondolom megultrahangoznak előtte :S Mit gondoltok???? én kicsit aggódom.
2018. ápr. 4. 12:49
1 2 3 4
 21/37 Pannita ***** válasza:
Sziasztok! Én is a debreceni meddőségi járok. Már volt 3 inszem, még 1 hét van a nemvartig.. Nekem nincs diagnosztizált betegség (Pcos,IR) egyedül a prolaktin szint volt magas az első 2nel, de az azóta tökéletes (hála a bromonak). Az első kettőnél 3 domináns tuszo lett, most 4. Így nagyon bízom benne, hogy most sikerül. Nálunk a férjemnél van egy kis gond (20 M), de most az is jobb lett 🤗 Ha most sem sikerül akkor műtét javasolt, ahol megnézik hogy nincs e záródás. Ami azért érdekes, mert volt hycosy átjárhatóságim és mindkettő oldal kis nyomásnál is járható volt. Lombikot nagyon nem szeretnénk. Kérdező nálatok mi történt azóta?? Üdv. Anita
2019. aug. 31. 13:56
 22/37 A kérdező kommentje:
Szia Anita. Azóta volt 2 inszemem sikertelenül még tavaly. Egy műtétem laparoszkópia és hysteroszkópia, ahol semmit az ég adta a világon nem találtak. Volt egy cukorterhelésem. Kiderült, h irem van, nem magas fokú. Októbertől diéta, 3 hónap alatt fogytam 10 kgt, amit azóta is tartok. Áprilisában első konzultáció megvolt a lombikra. Rögtön stimuztak is. Sok tüsző lett, amitől felpuffadtam, így abba a ciklusba nem kaptam vissza, várni kellett. Júliusba ültették vissza egyet, terhes is lettem, de sajnos 7 hetesen elvetéltem. Most várni kell a következő lombikig. Sok sikert nektek. Ne félj a lombiktól, mi sem akartuk menni, de nekem abszolút nem volt megterhelő lelkileg. Nyilván a vetélés igen, most picit magam alatt is vagyok, össze kell szednem magam, és újúlt erővel nekivágni 🤞😊
2019. szept. 1. 07:48
 23/37 Pannita ***** válasza:
Nagyon sajnálom, hogy elment a baba 😔 Nekem most hétvégén (nem) kellene megjonnie, de eddig semmi. Kb 5 napja menstruáció szerű görcsök vannak. Két hete csütörtök adtam be az ovitrelle repesztot, pénteken volt az inszem. Szombat óta pedig utragestant használok (2*2). Naptár szerint vasárnap kellene megjonnie 27 napos ciklusomhoz számolva. Sok mindent olvastam erről. Holnap reggel teszt. 🙏 Sok helyen olvastam, hogy az utro nem engedi, hogy megjöjjön.. Ha negatív abbahagyom és utánna eldöntjük hogy mi legyen a folytatás.
2019. szept. 7. 15:51
 24/37 Pannita ***** válasza:
Ma reggel a 16. Napon inszeminacio után csináltam egy 25os tesztet. Negatív lett. Így abbahagyom az utrogestan szedését. És folyt köv. 🙏
2019. szept. 8. 09:12
 25/37 Kocsis Timi ***** válasza:
Sajnos nekem is megjött bár 8 nappal hamarabb. 13 án kellett volna csak. Én progesterone exeltis szedtem 2×1 de én is abbahagytam. Most kezdjük a második inszemet. Jelenleg varakozok a klinikán. :) várom majd hogy alakul nektek. :)
2019. szept. 9. 08:54
 26/37 Pannita ***** válasza:
Szia Timi! Az első 2 inszem után én is progeszteron tablettát szedtem. És napra pontosan megjött. Most az utragestantol késik. 4 napja hagytam abba és semmi 😣
2019. szept. 11. 20:37
 27/37 Kocsis Timi ***** válasza:
Hát az nem jó. :( én jelenleg injekciózom magam hétfő óta a Bemfola 75 -tel, aztán jövőhéten hétfőn uh és akkor kiderül mikor lesz a második. Nekem első alkalommal gyönyörű tüszők voltak de mégsem sikerült. Reménykedünk hogy a második sikerül.
2019. szept. 12. 07:46
 28/37 Pannita ***** válasza:

Szia Timi.

Nekem az első 2nel 3 tuszo lett. Elsőnél semmit nem használtam (elájultam az első adag után és abba hagytam), és így is lett 3 tuszo (20-18-16 mm a 12.napon), a másodiknál csak bemfola injekció. Akkor is 3 db tuszo. A 3.nal clostibegyt és injekció (nem bemfola) 4db tuszo (3*16,1*15 a 10.napon). Minden alkalommal ovitrelle repeszto és utána progeszteron. Miután negatív lett a teszt abbahagytam a utragestant, és 6.nap jött meg. Most úgy döntöttünk, hogy szünetet tartunk. 1 hónapot. Férjem is elutazik pont ovu idején és nekem is kell lelkileg egy kis szünet.

2019. szept. 14. 21:23
 29/37 Kocsis Timi ***** válasza:
100%
Szia Pannita. Nekem az elsőnél 5 db tüsző volt mindkét oldalt. Bemfola injekció 9 napig (7. napon volt az uh) aztán ovitrell tüszőrepesztő utána progesterone. Másodiknal jobb oldalt 3 tüsző 22,16 14 mm bal oldalt 2×17 mm itt csak 8 bemfola aztán tüszőrepesztő és megint progesterone. Most csütörtökön volt a beavatkozás :) reménykedünk, nem adjuk fel. Ha a harmadik sem sikerül akkor laparoszkopiás műtétet javasolt a doki mivel a bal oldali petevezetékem lezárt.
2019. szept. 22. 19:12
 30/37 Pannita ***** válasza:

Szia Timi!

Na! Hogy alakult a 2. Inszem? Remélem sikerült 🤗 Én csütörtökön megyek a klinikára, lombik első konzultáció. Addig is itthon próbálkozunk 🙃 hátha..

2019. nov. 10. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!