A párom nem akar gyereket?

Figyelt kérdés

13 éve vagyok együtt a párommal ,minden tokeletes imadom őt nagyon!

Viszon mostmar lassan kifutunk az időből Párom 38 én 36 és szeretnék családot nagyon!

Sokszor beszélek neki ,hogy mi lenne ha terhes lennék ő erre semmit nem reagál!

Tegnap szeretkeztünk,de mondtam neki,hogy nem kell gumi hát 13 éve együtt vagyunk!

Ő erre rámkiabált !!De nem akarok gyereket nem akarok 18 évig egy ingyenélőt!

Nekem ez szarul esett :( sirtam is hát ő nem akar gyereket :(

2018. ápr. 1. 11:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
21%

Nehogy bevegyetek mar ezt a kamut ...

Egy 36 eves no nem ilyen stilusban ir.

2018. ápr. 1. 20:52
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát cicám, ha ennyire tejbetök vagy, hogy 13 év alatt nem esett le, hogy a párod nem akar, akkor talán jobb is, ha nem szaporítod tovább magad.
2018. ápr. 3. 21:46
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki szeretne gyereket. Ülj le vele , és beszéljétek át , mond el , hogy te szeretnél. ,és rérdezd meg ,hogy ő miért nem.

Sok reményt viszont ne fűzz ahhoz ,hogy megváltozik a gyermekvállalási nézete . Akik ilyen "erősen" vannak a gyerekvállalás ellen , azok tényleg nem akarnak. Vannak ilyen emberek , és ezzel sincs semmi gond.

2018. okt. 15. 19:16
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi vagyok, hogyan alakult az elmúlt fél évben a kérdező élete.
2018. okt. 15. 19:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Hogy alakult az életek ? A párod elfogatta hogy te gyereket szeretnél ? Tudtatok valami kompromisszumot találni ? Kiváncsiak vagyunk . Vagy csak 1 kamu kérdés ???
jan. 14. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!