Lehetséges, hogy hosszútávú, folyamatos (kb 5 év) fogamzásgátló szedésétől elmúlik a menzesz és később ha gyereket akar az illető akkor nem lehet neki?
Figyelt kérdés
2016. szept. 28. 11:56
2/7 anonim válasza:
Nem. Ha abbahagyod meg fog jönni rendesen.
Viszont van, akinél okoz gondokat a gyerekvállalásban. Felborul a hormonháztartás, ösztrogén többlet lesz, ami sok nőgyógyászati problémát okozhat. Amíg a gyógyszerrel mesterségesen működik a rendszer, addig sok probléma nem látható. Én nem szedném többet, ha újrakezdhetném.
3/7 anonim válasza:
Nem. Olyan lehet, hogy gyógyszerrel kell "feléleszteni" a peteérést, de az nem azt jelenti, hogy nem lehet gyerekre. Számomra a "nem lehet gyereke" az azt jelenti, hogy semmilyen orvosi segítséggel sem. Ez a mai világban kb. akkor fordul elő, ha valakinek nincs méhe/petefészke. Szinte minden máson tudnak segíteni. Nekem sem volt jó a peteérésem, Clostyal lett a babám. Előző terhességem szuris stimulációval. Sokaknak meg lombikkal. Szóval lehet gyerekünk, csak annyi az egész, hogy védekezés nélkül összebújunk. De ettől még lehet, hiszen szültünk.
4/7 anonim válasza:
Nem. Az lehetséges, hogy a fogamzásgátló abbahagyása után átmenetileg rendetlenkedik a ciklus, esetleg több menzesz is kimarad ok nélkül, én is jártam így, meddőséget nem okoz.
5/7 anonim válasza:
Gyógyszer után első hónapban nekem sem jött meg,mert konkrétan szinte nem volt méhnyálkahártyám ami leváljon. Kaptam Duphastont szedtem 5 napig megvastagodott,megjött és onnantól kezdve szépen 28 naponta. 8 évig szedtem és elég nagy hormontartalmút. Szóval alapból egészséges nőnél szerintem ilyen nincs...
6/7 anonim válasza:
nekem 1,5 évig nem jött meg, bromocriptinnel és tlejes életmodváltással hozta meg a nődokim, uh menj el orvoshoz! teherbeestem de elment a baba, azota 9 honap eltelt:( szerintem eléggé be tud kavarna a fogamzásgátlo mert termeli a hormonokat a szervezetednek, utána amikor abbahagyod a szervezeted néz egyet h jééé miértnem kapom ezeket a hormonokat? és teljes a káosz én betiltanám igy utolag ezeket a gyogyszereket :( nekünk nagyon sok gondot okoz. ja és a legdurvább hogy elmentem egy nódokihoz aki rám akarta tukmálni a fogamzásgátlot mert nem volt menszeszem, ilyet ne hogy engedj bárkinek is, mert csak tünetmentessé tesz, nem fog meggyógyitani
7/7 anonim válasza:
13 évig folyamatosan szedtem Yasminelle fogamzásgátlót,amikor abba hagytam rögtön és rendszeresen jött meg.Viszont olyan extrém pete érésem lett,hogy többször majdnem elájultam és az orvos mondta hogy ez a bajom.Szinte mindíg 2 levelet szedtem be egymás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!