Több napos késés, halvány pozitív teszt, rövid, gyenge menstruáció. Mi lehet ez?
Első próbálkozós hónap. 5 napot késett, közben több halvány pozitív tesztem is volt. De amikor megjött, elkönyveltem kémiai terhességnek. Viszont csak 2 napig tartott, és sokkal gyengébb volt a vérzés, mint máskor. 3. napra csak barnázás maradt.
Sosem késett még 1-2 napnál többet, és 5 napig szokott tartani.
A hőm a késés napjaiban 36,9-37,2 között mozgott, utána lejjebb ment 36,7-36,8-ra. De nem esett le azóta sem, pedig mikor megjön MINDIG lemegy 36,4-re. Sose maradt még ennyire fönt.
Tesztet most még nem csináltam azóta, mert a dokim megtiltotta, hogy tesztelgessek. :) Hétfőn megyek hozzá, azt kérte, hogy csak aznap reggel csináljak egy tesztet, aztán megnézzük, mi van.
De addig is, hátha tapasztalt valaki hasonlót...
Sziasztok
Tegnap voltam az orvosnál. A reggeli tesztem negatív lett, a vizsgálatokból az derült ki, hogy spontán vetélés volt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!