KovácsKetrin kérdése:
Feb.5-9ig tartot az utolso mensim. Most ebbe a honapba mar 8hetet kesik. De az utolso mensitol szamolva 33nap telt el. Vannak tüneteim mell duzadas meg puffadas meg sok feher folyasom van stb. Szerintetek lesz valami? Teszteljek mar?
Figyelt kérdés
2018. márc. 13. 20:06
1/9 anonim válasza:
Hogy késik 8 hetet? Március 13 van, egy hónapja volt menstruációd. Bocsi,válaszolnék,de nem értem. Hogy késhet,ha megjött?
2/9 A kérdező kommentje:
Nem jött meg februarba volt meg 5-9ig de marciusba 8napot kesik edig. Frbruar 9tol az utolso mensruacios naptol 9mostanaig 33nap telt el tobb mint 1honap. Hogy lehet e valami?
2018. márc. 13. 20:56
3/9 zero18 válasza:
Ha van baba, azt már ki kell mutassa a teszt 8 napos késésnél. Tesztre fel!
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Csak anyi hogy nem igazan merek meg tesztelni. Mert hanyinger hanyas rosszu let meg nem jelentkezet. Csak ilyen hanyinger erzet de hamar el is mulik.
2018. márc. 13. 21:18
5/9 zero18 válasza:
Nem mindenki szokott hányni a terhesség alatt. Van akinek végig (az 1. Trimeszterben) csak hányingere van, de sosem rókázik. Olyan is van, akinek semmi nincs. De ennyi késés után már ki kell, hogy mutassa a teszt!
6/9 zero18 válasza:
Mindenképp írd meg az eredményt!
7/9 A kérdező kommentje:
Renben köszönöm.:)
2018. márc. 14. 07:11
8/9 anonim válasza:
Én 1x sem hánytam,nem émelyegtem. Tesztelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!