Fiúk titeket mennyire zavarna az ha egy lány telt alkatilag és arcon és még a melle is eláll?
Nincs ilyen, hogy zsíros testalkat, simán zsíros vagy, ennyi. Az hogy a súlyod kvázi alacson csak annyit jelent, hogy nincs alatta izom se így javarészt formátlan zsírból állsz ezért nézel ki úgy, mint egy telibefosott búvárruha. 60kg-san is lehetnél klasszisokkal csinosabb ha az mind izomból lenne és nem zsírból...:
Szerintem indítsd újra az eszed, tegyél valamit ez ellen és ne csak másokat oltogass a kezed széttárva, hogy "hát én ilyen vagyok nem tudok mit tenni". De tudsz. Viszont az ha, ha pusztán lustaságból vagy igénytelen és ronda az senkinek sem fog imponálni és senkit sem fog érdekelni a mondavcsinált kifogásod, amivel nyugtatgatod a kis lelked, hogy sajnos neked ez jutott es ezt kell elfogadni. Lófszt kell csak lusta vagy.
#6:
Az a baj a jobb oldalival, hogy már nagyon le van szálkásítva.
Kérdező:
Alakot kell formálni, edzeni. A súlyod marad, de kisebb lesz a testzsírszázalékod és szép, formás leszel. Nincs olyan, hogy zsíros testalkat.
Az elálló mellek nem zavarnak, de egy löttyedt test igen.
Az emberi test 80%-a mozgásra van kitalálva. Hát mozgasd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!