Nem igazán akkar össze jönni Vagy valamit nem jól csinálunk?
Figyelt kérdés
Azt szeretném meg tudni hogy miért nem tudunk a párommal össze hozzni egy kos babát 4 éve vagyunk együtt De nem akkar egyáltalán össze jönni Már minden hogy csináltuk Most ebbe a pár hétbe mimden este belém élvezet volt mikor nem mentünk fürödni csak reggel2018. márc. 7. 14:11
21/24 anonim válasza:
Es az a szomoru hogy az ilyeneknek ossze is jon!!! Aki meg hiperegeszseges nem
22/24 anonim válasza:
Szerintem olyan undórítóak vagytok válaszolók. Szerintem senkinek semi köze ahhoz hogy ki hány évesen akar gyereket mindenki azt csinal amit akar ha ő 19évesen szeretne gyermeket az a ő dolga. És én drukkolok😍
23/24 anonim válasza:
Utolso valaszolo, te vagy a kerdezo😜 Beveded magad? Ugyes.
24/24 anonim válasza:
#22vagyok nyilván nem magamra gondoltam hanem az olyan válaszolókra akik bele akarnak szólni mások életébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!