Nem igazán akkar össze jönni Vagy valamit nem jól csinálunk?
Figyelt kérdés
Azt szeretném meg tudni hogy miért nem tudunk a párommal össze hozzni egy kos babát 4 éve vagyunk együtt De nem akkar egyáltalán össze jönni Már minden hogy csináltuk Most ebbe a pár hétbe mimden este belém élvezet volt mikor nem mentünk fürödni csak reggel2018. márc. 7. 14:11
11/24 anonim válasza:
Én kirohantam volna a világból, ha 19 évesen gyereket kellett volna nevelnem... De persze ti tudjátok. De azok alapján, amiket leírtál, nektek még nem való gyerek. Bocsi.
12/24 anonim válasza:
De ne azt írd, hogy mióta vagytok együtt, gondolom 15 és 17 évesen még nem próbálkoztatok a gyerekkel. Mennyi ideje lövöldöz éles töltényekkel a párod, pár hete?
13/24 anonim válasza:
Szerintem várjatok, még legalább 10 évet. Addig javaslok egy iskolát is.
14/24 anonim válasza:
Utolsó ezt nagyon adom! :D Mikor megláttam mennyi idösek vagytok azt hittem rosszul látok .. nem ártana tényleg az az iskola .. de csak bennem merül fel a kérdés ,hogy ilyen megnyilvánulás után vajon mire akarnak gyereket?
15/24 anonim válasza:
Egy 21 éves alkesz kis taknyosnak minek akarsz gyereket szulni 19 évesen? Miert akarod a saját gyereked ilyen gyötrelmeknek kitenni, hogy ilyen szülei vannak? Remelem troll kérdés...
16/24 anonim válasza:
Gondoljátok ezt át. Dolgoztok egyáltalán? El tudjátok magatokat tartni? Egyébként azt nem írtad mióta próbálkoztok.
17/24 anonim válasza:
Valakinek odafent több esze van mint nektek..
18/24 anonim válasza:
A többiekkel teljes mértékben egyetértek. Csak annyit tennék hozzá, hogy komolyan azt hiszitek, hogy a fürdés befolyásolja a teherbeesést?
"Most ebbe a pár hétbe mimden este belém élvezet volt mikor nem mentünk fürödni csak reggel"
19/24 A kérdező kommentje:
Egyébként ennek az oldalnak az a neve hogy gyakori kérdések... Na akkor.ez azt jelenti hogy nem kioktatni kel meg mindennek.elhordania a másik vàlaszt.kér mindenki aki erre az oldalra regisztràlva van. . Emberek nem pàr kereső meg mitudom én milyen oldal.. Èszre vettem hogy elég sokaknak olyan vâlaszokat.irnak minek köze.sincs a kérdésèhez. . Ha nem a témàhoz kapcsolodo a válasz tarsd meg magadnak senki nem kivàncsi ràplàne.én leszarom xdd thnx
2018. márc. 8. 07:54
20/24 anonim válasza:
Előbb a Magyar Helyesírás Szabályait forgassátok. Utána ráér a gyerek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!