Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyenkor mi van? Lehet, hogy...

Ilyenkor mi van? Lehet, hogy sikerült? Nem igazán értem miért működik most így a testem.

Figyelt kérdés

Általában menses görcsöket vagy egyáltalán nem érzek, vagy ha mégis van valami, akkor rövid időn belül meg is jön.

Most a 26. cn-on vagyok, 28 napos ciklusokkal. Mivel régóta próbálkozunk már, gyógyszeres ciklusban vagyok -nem először-, jelenleg is progeszteront használok.

Szóval amit nem értek, az a mindjárt megjön érzés, amit tegnap óta érzek úgy, hogy órákon át fáj a hasam, rohangálok a wc-re, hogy 'tuti megjött'; de nem, és utána mintha elvágták volna, teljesen el is múlik ez az érzés. Éjjel újra visszajött, aludni sem tudtam órákon át, majd reggelre -és azóta is- teljesen rendben vagyok. Ezen kívül gyakran járok pisilni, de más 'tünetem' nincs. Tegnap délután csináltam egy tesztet, de negatív lett.

Sosem voltam még így. Lehet, hogy mégis valaki benne van ebben a dologban, csak korai volt még a teszt?!

Mit gondoltok?

2017. szept. 6. 10:05
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A teszt mindenképpen korai volt.

Lehetsz terhes, de simán lehet, hogy megjön a vérzésed. Nyilván gyógyszerrel teljesen más dolgokat produkál a test, mint gyógyszer nélkül. Lehet, hogy rád így hat és majd ténylegesen meg is fog jönni.

Ha még 2 napod van a menzeszig, de nem jön meg, akkor a 29. nap reggelén tesztelj.

2017. szept. 6. 10:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Ugyanilyenek voktak a legelső tüneteim, a ciklus 29 napjàn teszteltem pozitívat. A ciklusaim amúgy 27-32 naposak, így nem tudom, hogy késett e màr akkor.

Vàrj pàr napot éy tesztelj újra, a tüneteid alapjàn bàrmi lehet.

2017. szept. 6. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!