Most tartok kb a beágyazódásnál, HA sikerült.. Viszont elkezdett fájni a torkom, ilyenkor még mindegy, h mivel gyógyitom magam?
ezt érdemes elolvasni. Ha nagyon szenvedsz, inkább gyógyszerezz. Pl a láz többet árthat a magzatnak, mintha beveszel egy gyógyszert.
A Homeogene 9 amúgy nekünk nagyon bejött. Komplex homeopátiás szer torokfájásra.
Nekem azt mondták, hogy az első pár hétben, mivel nem kapcsolódik rögtön az anya és az embrionális vérkeringés, az elsődleges az, hogy az anya gyógyuljon. Egy-két szem alghopirintől később sem lesz bajod, de ha lázas lennél, az sokkal nagyobb probléma. Én például az első 12 hétben hörghuruttal, arcüreg- és középfül gyulladással feküdtem. Még nem is tudtam, hogy babás vagyok, ittam a neo citrant, szedtem advilt, és emiatt később nagyon aggódtam, mikor megtudtam, hogy jön a baba, de mondták, hogy semmi gond még ilyenkor. A 6. héttől már rizikósabb, akkor már valószínűleg rákapcsolódott a vérkeringésedre a baba, de azt már valószínű, hogy tudod is akkor.
Szóval citromos tea, c-vitamin, pár szem algopirin nyugodtan belefér. Illetve nekem még adtak a torkomra lándzsás útifű szirupot is.
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!