Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most tartok kb a beágyazódásná...

Most tartok kb a beágyazódásnál, HA sikerült.. Viszont elkezdett fájni a torkom, ilyenkor még mindegy, h mivel gyógyitom magam?

Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem,nem mindegy,mostmár csak természetes gyógymódokat használj!
2013. máj. 5. 19:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Tea,citrom,méz.....még vmi tipp?
2013. máj. 5. 19:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Fokent az elso trimeszterben nem mindegy!!!!!! Csak is termeszetes gyogymod johet szoba! Unhalalj +tea+citrom+mez
2013. máj. 5. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

ezt érdemes elolvasni. Ha nagyon szenvedsz, inkább gyógyszerezz. Pl a láz többet árthat a magzatnak, mintha beveszel egy gyógyszert.

A Homeogene 9 amúgy nekünk nagyon bejött. Komplex homeopátiás szer torokfájásra.

2013. máj. 5. 21:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondták, hogy az első pár hétben, mivel nem kapcsolódik rögtön az anya és az embrionális vérkeringés, az elsődleges az, hogy az anya gyógyuljon. Egy-két szem alghopirintől később sem lesz bajod, de ha lázas lennél, az sokkal nagyobb probléma. Én például az első 12 hétben hörghuruttal, arcüreg- és középfül gyulladással feküdtem. Még nem is tudtam, hogy babás vagyok, ittam a neo citrant, szedtem advilt, és emiatt később nagyon aggódtam, mikor megtudtam, hogy jön a baba, de mondták, hogy semmi gond még ilyenkor. A 6. héttől már rizikósabb, akkor már valószínűleg rákapcsolódott a vérkeringésedre a baba, de azt már valószínű, hogy tudod is akkor.

Szóval citromos tea, c-vitamin, pár szem algopirin nyugodtan belefér. Illetve nekem még adtak a torkomra lándzsás útifű szirupot is.

24 hkm

2013. máj. 5. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!