Betegségek ami miat nem sikerül a baba vagy csak szimplán várni kell?
Figyelt kérdés
Próbálom nem mutatni a vőlegényem előtt de nagyon magam alatt vagyok a reményem teljesen megfakult.6hónapja próbálkozunk,és fiatalok is vagyunk.Betegségröl nem tudunk ami akadályozza,orvoshoz még nem tudunk menni mert nincs meg az 1 év és a legtöbb orvos elzavar azzal hogy nincs 1 év..Február 8.-án kellet volna megjöjjön a menstruációm de eddig semmi.Nem hiszem hogy most sikerült volna szerintem csak simán késik.Betegségek ami miat nem sikerül a baba vagy csak szimplán várni kell?2018. febr. 9. 01:03
11/13 A kérdező kommentje:
Pont ezért nem akartam tesztelgetni csont negatív
2018. febr. 11. 19:45
12/13 anonim válasza:
Akkor meg adj idot magatoknak. Fel ev semmi!
Tudom mirol beszelek, nekem 6 ev kellett, hogy legyen gyermekem.
13/13 A kérdező kommentje:
Most egy kicsit félre teszük a próbálkozást majd később folytatjuk
2018. febr. 11. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!