Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Aki használja a Myo-inositol+f...

Aki használja a Myo-inositol+folsav port, kinek mennyi idő után segített a teherbeesésben?

Figyelt kérdés

2018. jan. 29. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Több hónapig használtam inofolicot, de nem segített, sőt csak rettenetesen megemelte a folsavam.

Ir vagyok ezért ajánlotta a doki, de a gyógyszer+diéta+sport többet segített nekem.

2018. jan. 29. 15:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem rögtön első hónapban sikerült.

(egyébként nem vagyok IR-es)

2018. jan. 29. 16:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Gratulálok! ☺ én sajnos IRes vagyok, és 1 hónapja iszom a myo-inozitolt + E és D vitamint
2018. jan. 29. 17:32
 4/5 hopihe33 válasza:
Nekem sajnos nem segített, IR-es vagyok én is. Sőt mikor szedtem, két olyan sikertelen terhesség jött össze, ahol csak petezsák volt, de benne baba nem, 11 hétre spontán vetéléssel végződött mindegyik. Kiegyensúlyozott szénhidrát diéta+mozgás többet ér.
2018. febr. 4. 16:17
 5/5 Megbocsájtó válasza:
A mozgás segíthet leginkább de keress stabilizált folyékony oxigént az segíthet doktoroxygen.hu
2018. febr. 5. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!