Lehet akkor is inni a folsav+myo-inozitol port ha már halvány pozi a teszt?
Figyelt kérdés
Május óta próbálkozunk, előtte volt kémia terhességem, aztán még 2x volt hogy halvány volt a teszt, de megjött. Szeptemberben voltam magándokinál, javasolta a inofolic-ot,de mivel drága,így nem vettem. Aztán nemrég találtam rá erre a porra ami jóval olcsóbb, és szerda óta iszom. Ma teszteltem, és nagyon halvány csíkos lett. Ittam ma egy palástfű teát, meg fogok minden nap,hátha segít,de megittam a port is. Ilyenkor is lehet még inni? Milyen vitamint szedjek még? Ha nem jön meg még egy hétig,tesztelek még egyet... Köszönöm a válaszokat.2015. dec. 5. 10:50
1/9 anonim válasza:
Elevitet pl :) Gratulalok! Megmutatod a teszted?
3/9 anonim válasza:
Meg 1* gratula :) Jo a Gravida is ..en rosszul voltam tole pl.
4/9 A kérdező kommentje:
köszi... még nem élem bele magam,bármi lehet :)
2015. dec. 5. 12:05
6/9 A kérdező kommentje:
Látom én is a csíkocskát,de volt már ilyen, és nem lett belőle semmi, ezért nem élem bele magam, de szedem a gravidát+palástfű tea... :)
2015. dec. 6. 09:30
7/9 A kérdező kommentje:
2015. dec. 7. 10:33
8/9 anonim válasza:
Ugye ugye :) Csak jo meg a szemem ;D Gratula!! 1,3,5# valaszolo :))))
9/9 A kérdező kommentje:
:)köszike :)
te is babát vársz?
kicsit fáj a derekam, vettem be magnéziumot :)
remélem nem lesz semmi gond, mert csak januárba akarok menni dokihoz :)
2015. dec. 7. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!