Terheléses cukor és inzulin eredmények, IR?
Figyelt kérdés
IR-nek látjátok-e, ha igen mennyire súlyos? bár a beeső cukor miatt úgy gondolom, az. Pár héten belül jutok el dokihoz.
Glükóz 0': 5,2 mol/L
Glükóz 60': 4,9 mmol/L
Glükóz 120': 4,8 mmol/L
Inzulin 0': 7,1 mIU/L
Inzulin 60': 47,0 mIU/L
Inzulin 120': 31,4 mIU/L
2018. jan. 25. 12:24
1/5 anonim válasza:
Nem vagyok nagyon profi ebben, de szerintem nem olyan vészesek az inzulin értékeid, én azt mondanám, hogy ezt még diétával és sporttal vissza lehet hozni.
Ha a doki ad gyógyszert, az megtámogatja. Én nem vagyok gyógyszerellenes.
Elvileg a 0 perces inzulin 5-ig jó, a 120 perces pedig a 0-ás 5x-öse lehet.
2/5 anonim válasza:
Igen. Keményen. Jó lett volna 5 pintos vizsgálaz. Látszott volna, hogy 30 percnél az egekbe volt az inzulinod.
3/5 anonim válasza:
Homa index mennyi lett ?
Szerintem jó lett az eredmènyed nagyon enyhe IR látható csak.
4/5 anonim válasza:
Egyértelmű IR, de erre még gyógyszert nem hiszem hogy adnak. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem kell vele foglalkozni. Megfelelő étrenddel és sporttal javítható az eredmény.
5/5 Manka68 válasza:
IR, és én kb ugyanilyen eredményre gyógyszert kaptam. Nem is kis adagot. Addig is, míg eljutsz a dokihoz, sportolj rendszeresen, kezdd el a diétát (sok csoport van, ahol tudnak étrendben segíteni) és igyál inofolicot. Tapasztalatból mondom, a sport segít a legtöbbet. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!