Megnéznétek a terheléses cukor és inzulin eredményemet?
Figyelt kérdés
0 perc glükóz 4,6
60 perc 7,4
120 perc 6,8
0 perc inzulin 7,3
60 perc 31,8
120 perc 32,6
2017. jan. 12. 11:49
1/7 anonim válasza:
Szia. Nem vagyok orvos, de ahogy nézegettem, szerintem ezek jó eredmények.
Kicsit irigyellek, mert az enyém siralmas lett. :(
2/7 anonim válasza:
Hát én ezt jónak nem mondanám. Az inzuk nem vészesek, de a 120 perces cukor nem jó. Az éhgyomridtól több mint 2 egységgel eltér, pedig max. 1 egységgel térhetne el. Egy jó endokrin dokira szükséged lenne. Persze van akinek nem okoz teherbeesési problémát, de mivel ebben a kategóriában tetted fel, gondolom neked igen.
3/7 anonim válasza:
nem vészes,de nem is tökéletes. A perces inzulin 5 alatt jó, a 120 perces 25 alatt.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen teherbeesés miatt kell. Holnap megyek az orvosomhoz kíváncsi leszek merre küld. Majd megírom.
2017. jan. 12. 16:47
5/7 A kérdező kommentje:
Kedved 1es, leírnád? Esetleg elmondod hogy neked mit ajánlott a dokid stb. Babát szeretnél?
2017. jan. 12. 21:12
6/7 anonim válasza:
Szia.
1-es vagyok.
Babát szeretnénk, de nekem csak lombikkal lehet (elsorvadt petevezetékek).
A lombikhoz kellettek a vérvizsgálatok.
0 és 120 perces cukor, inzulin vérvételem volt.
0' cukor: 5,4 mmol/L
120' cukor: 6,3 mmol/L
0' insulin:14,6 mIU/L
120' inzulin: 135 mIU/L
Az az egy zavar, hogy amikor máskor voltam ilyen terhelésen, más mértékegységben adták meg az eredményt. Sajnos sehol nem találom, hogyan váltható át az érték.
Neked mit mondott a dokid?
7/7 A kérdező kommentje:
Azt hogy magas az inzulin és 120'nál is fenn marad, úgyhogy endodoki kell.
2017. jan. 15. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!