Ha csak 10.30-ra tudok menni terheléses vérvételre (cukor, inzulin) az befolyásolja az eredményt?
Figyelt kérdés
Csak mert több helyen olvastam, hogy reggel jó arra menni.2016. szept. 16. 18:43
1/15 anonim válasza:
Befolyásolja. Szerintem meg sem csinálják olyan későn.
2/15 anonim válasza:
A terhelése mindig reggel megy. Éhgyomri. Reggel leveszim és még 2 óra csak vizzel majd megint leveszik a vért. Addig éheztetes magad? Mert nem ehetsz nem igatsz csak vizet
3/15 anonim válasza:
Hogy-hogy olyan későn?
Nekem mindig 7-re kellett menni, elsőnek be is hívták a kismamákat. Nem is hallottam róla, h nem reggel kell.
4/15 anonim válasza:
Nem reggel jó arra menni, hanem reggel KÖTELEZŐ arra menni. Nem fog csak miattad a labor plusz 2-3 órát még ráhúzni, mikor ott addigra már kiértékelés van.
5/15 anonim válasza:
A legtöbb helyen 10ig van max. vérvétel.
6/15 anonim válasza:
Terheléses,tehát többször vesznek vért.ha 10:30kor veszik le az elsőt akkor 2 óra múlva 12:30...Van még akkor labor?
Terhelésest szerintem csak reggel kezdik el.
Hány pontos terhelés lesz?
7/15 anonim válasza:
En is 9.30-ra kaptam idopontot. Annyi, hogy en elotte valo nap nem este 6-ig nem eszek, hanem 8-kor meg eszek par falatot.
8/15 anonim válasza:
Oszinten kerdezem, hogy miert lettem lepontozva? Miert volt kevesbe hasznos a valaszom, mint aze, aki azt irta, "olyankor mar meg se csinaljak"?
9/15 anonim válasza:
Én azért pontoztalak le, mert szerintem nem hasznos a válaszod. Befolyásolja az eredményt, hogy mikor csinálják a terhelést. A szervezet egészen máshogy reagál rá reggel (rosszul), mint 9:30-kor (sokkal jobban). Az viszont teljesen mindegy, hogy előző este 6-kor, vagy 8-kor mit eszel. Lehet, hogy neked ezt mondták, mert szakmailag nem állnak a helyzet magaslatán, ahová időpontot kértél, de a válaszod félrevezetheti a kérdezőt.
10/15 anonim válasza:
IR-es vagyok, volt már egy pár terheléses vizsgálatom. 10.30-az szóba nem jöhet, ha csak nem akarsz egy teljesen fals eredményt kapni. Annak meg semmi értelme nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!