Hogy tudnek igy teherbe esni?

Figyelt kérdés

Rendszertelen a menszeszem (soha nemvolt rendszeres). az orvosom annyit mond majd beall.. meg hogy probalkozzunk.. eselyem sincs valtani orvost,anyagiak miatt es a tav miatt.. Tehat semmikep sem tudok teherne esni igy?? szeretnek babat.

19/N

2017. nov. 1. 19:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem pont a fizetős rendelésen mondták meg hogy mi a baj. (Rendszertelen volt a menstruációm, egy kórházi nőgyógyász se mondta meg hogy mi van velem. Elmentem fizetőshöz és láss csodát kiderült hogy PCOS+IR) azóta már a szülésre készülünk.

36+4 hkm

2017. nov. 1. 21:34
 12/20 anonim ***** válasza:
83%

Szteroidokkal leállt már a pasid?

Délután (ünnepnap) el tudtál menni nőgyógyászhoz? Mert ötkor még nem ezt írtad.

Egyébként persze, hogy lehet gyereked! Minden idióta sorban potyigtatja segélyre, csak annak nem jön össze, aki mindent meg tud adni neki.

10 ezer sok egy vizsgálatért? Azta! És akkor 100 ezer egy szülésért zsebből menni fog, ugye?

Van halvány sejtelmed, hogy kb. mennyibe kerül egy újszülött havonta? Tegyük fel, hogy teljesen egészséges és anyatejes.

Bár a te eszeddel meg a szteroidos kanod spermáival nem sok esély van egészséges babára.

2017. nov. 1. 21:36
 13/20 anonim ***** válasza:
49%

Mit értesz az alatt, hogy rendszertelen? Megvan 1 hétig aztán 3 hónapig semmi kb vagy mint pl nekem, hogy 20 és 32 nap között jön meg amikor éppen úgy gondolja?

(Én amúgy 30 éves vagyok, mindig ilyen össze-vissza jött meg, mégis elég volt a 2 gyerekhez 1-1 alkalommal nem védekezni)

2017. nov. 1. 21:40
 14/20 anonim ***** válasza:
87%
Ne aggódj, a teherbeesés sikerülni fog, csak a felnevelésben kételkedem.
2017. nov. 1. 21:46
 15/20 anonim ***** válasza:
26%
Aviva tornat (hormontorna) probaltad? Endokrinologusnal is jo lenne hormonertekeket nezetni.
2017. nov. 1. 21:51
 16/20 anonim ***** válasza:
ha 10et nem tudsz fizetni egy vizsgálatra, akkor miből akarod eltartani?
2017. nov. 6. 15:02
 17/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Én megértelek, engem is foglalkoztatott ennyi idősen a dolog, mert így lenne természetes, nem 40-45 évesen szülni gyereket. Persze, hogy foglalkoztat a gondolat, a biológia nem hülye :) Nekem is voltak ilyen jellegű gondjaim, viszont el kellett indulnom magán úton. Az sztk-s rendeléseken 6 év telt el felettem, anélkül, hogy bármi konkrét dolog történt volna. 20 évesen kezdtem utána járni a problémának, most 27 vagyok, és nincs még gyerekem. Egy éve váltottam magán dokikra, intézményre, most volt egy lombik beültetésem. És majd 30 éves leszek mire megszületik. Szerintem meg jól csinálod, időben kell kezdeni az utánajárást, de ne sajnáld rá a pénzt.

Minden jót!

27N

2017. nov. 24. 13:03
 18/20 anonim ***** válasza:
Bocs az off ért, utolsó ha most 27 vagy és most volt beültetesed akkor hogyhogy majdnem 30 leszel mire megszületik? Ezt csak én nem értem? 3 évig leszel terhes? O.o
2017. nov. 28. 20:43
 19/20 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, hogy közelebb leszek a harminchoz, mint a húszhoz.
2017. dec. 2. 18:36
 20/20 anonim ***** válasza:
Jah, értem. Hat ez most is igaz már rad :D
2017. dec. 3. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!