Hogy tudnek igy teherbe esni?
Rendszertelen a menszeszem (soha nemvolt rendszeres). az orvosom annyit mond majd beall.. meg hogy probalkozzunk.. eselyem sincs valtani orvost,anyagiak miatt es a tav miatt.. Tehat semmikep sem tudok teherne esni igy?? szeretnek babat.
19/N
Nekem néha fél évig nem jött meg, néha meg 3 hétig egyfolytában véreztem. Volt, hogy csak 1-1 hónap maradt ki, olyan is, hogy sűrűbben, 3 hetente jött meg. Tavasszal volt 5 és fél éve, hogy összeházasodtunk a férjemmel, azóta szerettünk volna kisbabát. Nulla reménnyel csináltam egy tesztet, amikor február után se máricusban, se áprilisban nem jött meg, kb csak azért csináltam meg, mert lejárt volna. És pozitív lett, egy hónap múlva születik a kislányunk, 6 év várakozás után.
Szóval ne add fel, simán összejöhet bármikor, max nektek is sokáig kell rá várni. Kívánom, hogy te hamarabb zokoghass a pozitív teszted fölött, mint én. :)
"eselyem sincs valtani orvost,anyagiak miatt es a tav miatt.. "
Ne haragudj, de ha egy normális nőgyógyászhoz nincs pénzed elmenni, akkor hogyan/mire akarsz gyereket vállani?
"eselyem sincs valtani orvost,anyagiak miatt es a tav miatt.."
"azert akarok most es eltudjuk tartani.."
Hidd el, nagyon fiatal vagy még ehhez. Ez most valami hirtelen fellángolás lehet. Nem vagy felkészülve egy gyerekre, ez a normális nem is ezzel kell most még foglalkoznod.
Az meg, hogy nem rendszeres a menszeszed messze nem jelenti azt, hogy nem lehetne gyermeked nemtudom ezt honnan szedted.
Bár a két ellentmondásos mondat miatt ez elég kamunak is tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!