Hogy tudnek igy teherbe esni?

Figyelt kérdés

Rendszertelen a menszeszem (soha nemvolt rendszeres). az orvosom annyit mond majd beall.. meg hogy probalkozzunk.. eselyem sincs valtani orvost,anyagiak miatt es a tav miatt.. Tehat semmikep sem tudok teherne esni igy?? szeretnek babat.

19/N

2017. nov. 1. 19:39
1 2
 1/20 anonim válasza:
54%
19 evesen ezen agyalni h mikor esel teherbe? Nem azon kene hogy hol fogsz tovabb tanulni vagy munkat talalni? Eppeszu ember 25+osan vallal gyereket mit tudsz te megadni 19 evesen egy gyereknek? Mert gondolom h az anyagiakat biztos nem tudod megteremten max anyuka meg apuka..szerintem eretlen es elhmarkodott dontes lenne belevagni gyerek projektbe 19 evesen..gondold at !
2017. nov. 1. 19:54
 2/20 anonim ***** válasza:
68%
A peteérés és a menzesz közötti kapcsolat csak statisztikailag igazolt összefüggés, ettől még a peteérés lehet rendszeres is. Ha kellően termékeny a partner, akkor komoly gond aligha lehet.
2017. nov. 1. 19:56
 3/20 A kérdező kommentje:
Felek kesobb nemlehet..azert akarok most es eltudjuk tartani.. nemirtam seholse szerintem hogy nincs munkank..
2017. nov. 1. 19:56
 4/20 A kérdező kommentje:
2-es ha nem ismersz minek itelkezel? gondolom magadbol indultal ki.. 3as koszonom az ertelmes valaszt.
2017. nov. 1. 19:58
 5/20 anonim ***** válasza:
48%

Nekem néha fél évig nem jött meg, néha meg 3 hétig egyfolytában véreztem. Volt, hogy csak 1-1 hónap maradt ki, olyan is, hogy sűrűbben, 3 hetente jött meg. Tavasszal volt 5 és fél éve, hogy összeházasodtunk a férjemmel, azóta szerettünk volna kisbabát. Nulla reménnyel csináltam egy tesztet, amikor február után se máricusban, se áprilisban nem jött meg, kb csak azért csináltam meg, mert lejárt volna. És pozitív lett, egy hónap múlva születik a kislányunk, 6 év várakozás után.

Szóval ne add fel, simán összejöhet bármikor, max nektek is sokáig kell rá várni. Kívánom, hogy te hamarabb zokoghass a pozitív teszted fölött, mint én. :)

2017. nov. 1. 20:01
 6/20 A kérdező kommentje:
Gratulalok es sok boldogsagot a babahoz. es koszonom a biztatast :))
2017. nov. 1. 20:04
 7/20 anonim ***** válasza:
89%

"eselyem sincs valtani orvost,anyagiak miatt es a tav miatt.. "

Ne haragudj, de ha egy normális nőgyógyászhoz nincs pénzed elmenni, akkor hogyan/mire akarsz gyereket vállani?

2017. nov. 1. 20:06
 8/20 A kérdező kommentje:
8as talan nem akarok kifizetni egy vizsgalatert tobb 10ezret..aminek nembiztos hogy lenne eredmenye.. de nyilvan ha lenne babam biztos meglenne mindene.. 9es te egy beteg ember lehetsz aki a gep elott ul es azon gondolkodik kire vetitse le a szar eletet.. sajnallak :(
2017. nov. 1. 20:18
 9/20 Norman Bates ***** válasza:
37%
Nekem 30-40 nap kozotti ciklusaim voltak, neha meg hosszabb, Januar ota probalkoztunk, Juliusban jott ossze. Nem feltetlen jelent termekenysegi gondot a rendszertelen ciklus.
2017. nov. 1. 20:36
 10/20 anonim ***** válasza:
68%

"eselyem sincs valtani orvost,anyagiak miatt es a tav miatt.."

"azert akarok most es eltudjuk tartani.."

Hidd el, nagyon fiatal vagy még ehhez. Ez most valami hirtelen fellángolás lehet. Nem vagy felkészülve egy gyerekre, ez a normális nem is ezzel kell most még foglalkoznod.

Az meg, hogy nem rendszeres a menszeszed messze nem jelenti azt, hogy nem lehetne gyermeked nemtudom ezt honnan szedted.

Bár a két ellentmondásos mondat miatt ez elég kamunak is tűnik.

2017. nov. 1. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!